Marija otišla na prvi dejt iz pakla: Sve je delovalo divno dok nije izgovorio nešto što nije smeo (VIDEO)
Mar Ognjenović, Foto: Printscreen/TikTok/maraognjenovic

IZLASCI

Marija otišla na prvi dejt iz pakla: Sve je delovalo divno dok nije izgovorio nešto što nije smeo (VIDEO)

Marija nije ni sanjala da se ovaj odgovor nikako neće dopasti momku sa kojim je izašla.

Objavljeno:

Verujemo da ste barem jednom u životu bili na ljubavnom sastanku koji je bio katastrofa. Prvi dejt je uvek propraćen određenom tremom, jer se pitamo o čemu ćemo pričati sa osobom sa kojom sedimo, vodimo računa kako sedimo, o čemu govorimo, ali i pored truda, neki sastanci se završe na tom prvom. Upravo to se dogodilo influenserki Mariji Ognjenović.

Marija je veoma popularna na društvenim mrežama gde snima zanimljiv sadržaj, studira ETF, a na TikToku je objavila njen, kako kaže, najgori dejt ikada.

"Upoznala sam jednog momka kod drugarice na rođendanu i dopao mi se jer je bio duhovit, pokazivao je da ima manire, imao je smirujuć glas. Lep, uspešan, ambiciozan. Razmenili smo kontakt i posle nekog vremena odlučili da izađemo na dejt", započinje Marija.

Postajalo je sve gore i gore

Kako kaže, on joj je rekao da bira restoran u koji će ići, a kada su došli, Marija je primetila prvu "crvenu zastavicu".

"On se jako nadmeno obraćao konobarici, što je meni odmah zasmetalo, jer način na koji se obraćaš prema osoblju zapravo govori kakva si osoba. Onda je krenula priča kako je za ženu važno da jede salate i kako sebi ne smem da dozvoljavam da jedem masnu i pohovanu hranu. Ja zaista ne vidim problem u tome što sam naručila pileću Karađorđevu šniclu. Hrana Bogova", nastavila je.

Kako se opuštao, tako je ovaj momak sve više ispoljavao svoje pravo lice, a Mariji je postajalo jasnije s kim ima posla.

"Rekao je kako su žene izgubile kompas i kako ne neguju tradicionalne vrednosti, kako su se otuđile od svog majčinskog instikta sa pratećim pitanjem: "Zašto si ti odlučila da budeš inženjer, umesto da kao svaka normalna žena radiš nokte?". Želela sam da mislim da je ovo neki test za mene. Rekla sam mu da sam to izabrala zato što volim matematiku i programiranje i da mi te objasti najviše leže", objasnila je.

Kap koja je prelila čašu

Međutim, Marija nije ni sanjala da se ovaj odgovor nikako neće dopasti momku sa kojim je izašla.

"Rekao mi je: "Očekivao sam od tebe pametniji odgovor, a ti si zapravo samo još jedna u nizu feministkinja koje mrze muškarce i koje žele da nekome zauzmu radno mesto". Potom je krenuo da se žali kako je u restoranu sve skupo i kako bi on to bolje spremio. Pitao se zašto sam izabrala taj restoran i jel to neki test njegovog materijalnog stanja? Tu je kap prelila čašu! Usred zalogaja sam teatralno ustala od stola i izašla iz restorana bez pozdrava", zaključila je.

Njen video je pregledan više od 70.000 puta, a u komentarima se mogu videti da su ljudi podeljenog mišljenja.

"Dečko ti je sve lepo rekao", "Dobro si postupila", "On neguje prave vrednosti", "Kako se nisi zeznula da platiš račun, jaka, samostalna ženo?, "Bože, kakvih bolesnika ima", pisali su.

Bonus video:

04:12

GLOSSY LIČNO - CORONA I RIMSKI: Popularni reperi otkrivaju potpuno NEPOZNATE detalje o sebi!

(Espreso/BlicZena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.