Nestao Nemanja (23) iz okoline Pirota: Već 7 dana nije u kući u kojoj živi, niko ga nije video
Nemanja Latić, Foto: Društvene mreže

DA LI STE GA VIDELI?

Nestao Nemanja (23) iz okoline Pirota: Već 7 dana nije u kući u kojoj živi, niko ga nije video

Komšije su javile njegovom ocu da se Nemanja ne javlja telefon

Objavljeno:

Nemanja Latić (23) nestao je 4. avgusta u mestu Izvor kod Pirota, a kako se navodi u Registru nestalih lica, za sada okolnosti pod kojima je mladić nestao su potpuno nepoznate.

- Komšije su javile njegovom ocu da se Nemanja ne javlja telefon, već sedam dana nije u kući u kojoj živi, niko od bliskih osoba ga nije video niti imao kontakta sa njim već neko vreme - piše u objavi gde se takođe navodi da se mladićev otac inače nalazi na radu u inostranstvu.

Nemanja Latić
foto: Društvene mreže

Na ovoj stranici je takođe objavljena i Nemanjina fotografija zajedno sa podacima koji mogu biti od pomoći ukoliko neko vidi i prepozna mladića.

- Nestanak je prijavljen 10. avgusta, Nemanja ima braon kosu i braon oči, kratko je ošišan i visok je 180 cm - piše ispod fotografije.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o tome gde se Nemanja nalazi ili gde je poslednji put viđen, obavezno obavestite najbližu policijsku stanicu!

Bonus video:

32:42

HAJRIZI HTEO DA UBIJE JOŠ POLICAJACA! Dačić za Kurir TV: Gle slučajnosti, na dan ubistva policajca prijavljuje nestanak dokumenata

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.