Miloš obišao skriveni biser Halkidikija, pa objavom posvađao Srbe: Jedni ga vole, drugi preferiraju vašar!
Halkidiki, Foto: Profimedia

haos na internetu

Miloš obišao skriveni biser Halkidikija, pa objavom posvađao Srbe: Jedni ga vole, drugi preferiraju vašar!

Da se zaista radi o pravom mestu za odmor, potvrdili su i drugi srpski turisti koji su u komentarima ostavili svoje utiske

Objavljeno:

Tokom svog letovanja u Grčkoj, jedan Srbin priznao je da je ostao oduševljen novom destinacijom koju je sasvim slučajno ove godine izabrao za odmor a koju po svemu sudeći neće dugo menjati.

Unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" Miloš je objasnio da ove godine ostao oduševljen mestom Dionisos na Halkidikiju, pre svega zbog mira i činjenice da je ovo mesto idealno za pravi odmor, ali i zbog cena koje su, navodi, jeftinije nego u Srbiji.

"Naše iskustvo u Dionisosu (pored Nea Mudanje).

Savršeno mesto za pravi odmor. Prošle godine smo bili u Pefkohoriju i ne razumem ljude (sem mladih zbog provoda i gužve) koji idu tamo. U Dionisosu ima sve što treba, plaža koja je pet puta lepša i sira nego u Pefkohoriju, pesak, ulaz u more, šetalište široko prelepo, a pored svega toga ljudi su preljubazni, cene jeftinije nego u Srbiji. Plus ima sasvim dovoljno restorana sa raznolikom hranom, brze hrane kao i poslastičarnica najlepša koju smo videli. Pravi odmor i uživancija", napisao je on.

Objava
Objavafoto: Facebook

"Grci Dionisos ljubomorno čuvaju za sebe"

Da se zaista radi o pravom mestu za odmor, potvrdili su i drugi srpski turisti koji su u komentarima ostavili svoje utiske.

"Dve godine za redom sam tamo. Istina je, da je mesto koje zaista leči menadžerske bolesti... Grci Dionisos ljubomorno čuvaju za sebe", napisala je jedna korisnica.

"To nije za naše ljude, oni vole vašar"

Za njom se javila druga koja je upravo na Dionisosu te napisala:

"Jeste tako i sve je lepo opisano mesto i sve u njemu. Trenutno sam i Dionisiusu. Pravi odmor. To nije za naše ljude, oni vole vašar".

Plaža na Halkidikiju
Plaža na Halkidikijufoto: Profimedia

Njena objava naljutila je međutim mnoge ljubitelje popularnih destinacija, koji su joj odmah odgovorili.

"Ne može da prođe objava bez komentara s visine da je samo naš izbor jedini pravi. Ako baš želite da znate, mi smo trenutno ovde u prolazu zatekli festival paradajza koji traje 3 dana?!", odgovorila joj je jedna gospođa.

"Nikako za one koji žele provod"

Pored mnogobrojnih komentara i pohvala za ovo mesto, javili su se i oni koji su objasnili za koga ovo mesto nije.

"Za ljude sa malom decom koji vole da se odmore svaka preporuka, to je jedino letovanje gde sam se stvarno odmorila. Ko hoće sadržaje i ima veću decu stvarno nikako", stoji u jednom od takvih komentara.

Bonus video:

04:19

CRVENO MORE JE OKIDAČ PRELIVANJA SUKOBA NA CEO SVET! Samardžija ukazao na NAJVEĆU OPASNOST PO SAD:

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.