Ogromna opasnost na pruzi kod Valjeva: Rampa pokvarena, vozači i mašinovođa ne kreću dok se ne uvere da nema nikog
Voz i rampa, Foto: RINA

PROBLEMI NA PUTU

Ogromna opasnost na pruzi kod Valjeva: Rampa pokvarena, vozači i mašinovođa ne kreću dok se ne uvere da nema nikog

Meštani se nadaju da će nadležne službe uskoro rešiti ovaj problem

Objavljeno:

Jako opasnoj situaciji izloženi su vozači u valjevskom naselju Divci. Naime, rampa na pružnom prelazu ne radi kako treba, stoga je jako diskutabilna kao pokazatelj saobraćanja voza.

- Vozači iz ovog naselja upoznati su sa ovom situacijom koja traje već neko vreme. Stoga rampu uopšte ne konstatuju, već dobro otvore oči pre nego što pređu prugu. Kreću tek kad se uvere da voza zaista nema, jer podignuta rampa ne znači da ga u tom intervalu neće biti. Lokalno stanovništvo zna za ovaj problem i vode računa, jako je rizično za ljude koji nisu odavde, kaže za RINU Milan P. Iz ovog naselja.

Osim vozača koji vode računa, zbog kvara na rampi oprezne su i mašinovođe koje se trude da izbegnu čak i najmanji incident.

- Voz baš uspori kad dođe na ovaj pružni prelaz, skoro da se potpuno zaustavi i mašinovođa kreće tek kad se uveri da na pružnom prelazu nema nikoga, dodaje sagovornik.

Meštani se nadaju da će nadležne službe uskoro rešiti ovaj problem.

Bonus video:

03:38

MAŠINOVOĐA VELIKOG SRCA KOJI JE ZAUSTAVIO VOZ I SPASAO PSA ZA KURIR: Po JEDNOJ REAKCIJI životinje shvatio sam da je vezana za šine

(Espreso / RINA / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.