Milica se udala za bogatog Kazahstanca i rodila mu petoro dece: Sad čeka devojčicu, a njegova reakcija kad je čuo..
Milica Polskaja, Foto: Printscreen Instagram / Milica Polskaja

niko nije ovo očekivao

Milica se udala za bogatog Kazahstanca i rodila mu petoro dece: Sad čeka devojčicu, a njegova reakcija kad je čuo..

Srpkinja udata za bogatog Kazahstanca rodila peto dete, a pokazala i kako je reagovao kad mu je rekla da stiže devojčica

Objavljeno: 12:41h

Blogerka iz Niša Milica Polskaja koja se udala za bogatog Kazahstanca objavila je da je rodila devojčicu Elizabetu.

Milica Polskaja je 2010. bila Miss južne Srbije, a u međuvremenu je upoznala bogatog Kazahstanca s kojim danas živi u luksuzu, posvećena porodici. Nedavno je rodila peto dete. Devojčici je dala ime Elizabeta, a svojim pratiocima obratila se putem društvenih mreža i otkrila da je porođaj prošao u najboljem redu.

Sofija i dečaci dobili su sestru“, objavila je, a njeni pratioci su nisu verovali kako izgleda samo dva dana posle porođaja.

Ipak, više lajkova ima video u kojem suprugu saopštava da je ponovo trudna. Njegova reakcija? Poljubac, bez ikakvih suvišnih pitanja.

I ovog puta je svom dragom sakrila lice, jer, kako ističe, ne želi da otkrije njegov identitet na internetu.

„Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako“, rekla je Milica jednom prilikom za „Blic„.

Od Bora do Dubaija

Milica je rođena u Boru, potom se preselila u Niš zbog fakulteta, a velika promena u njenom životu nastupila je kada je iz Srbije otišla za Dubai kako bi radila kao hostesa.

„Bila sam treća godina Pravnog fakulteta. Otišla sam tamo sa bivšim dečkom, poslala sam CV jednom poznatom tamnošnjem klubu i ugovorila posao. Plan mi je bio da radim godinu dana i da skupim novac za školovanje. Fiksna plata je bila 750 evra plus bakšiš koji dele svi zaposleni u klubu. Čim sam otišla, uradila sam grudi, mesec i po dana se oporavljala i onda počela da radim“, ispričala je Milica na Jutjubu.

Svog supruga upoznala je jedne večeri u izlasku.

Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvo nisam htela da se upoznam s njim jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao kako bi se fotografisao sa mnom. Njegov prijatelj je ogroman i debeo, i pred kraj on, moj sadašnji muž, pošalje svoju prijateljicu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao prijatelj, a onda šalje prijateljicu. Sledeće veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko s njima jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo plesali. On me je zvao sutradan na sastanak da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom prijatelju ‘ona će meni roditi sina‘“, podelila je Milica. Danas, par ima petoro dece.

Bonus video:

00:06

Porodila se najbolja srpska košarkašica

(Espreso / Jutarnji.hr / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.