Gulmira iz daleke zemlje došla u Srbiju i sada se preziva Dinić: Muža upoznala ni manje ni više nego na groblju
Gumira Dinić, Foto: Kurir TV

OBILAZILA SVET

Gulmira iz daleke zemlje došla u Srbiju i sada se preziva Dinić: Muža upoznala ni manje ni više nego na groblju

Završila je ekonomski i pravni fakultet, imala bogat društveni život, bavila se biciklizmom i planinarenjem, ali i aktivizmom u raznim sferama

Objavljeno:

Gulmira Dinić iz Kazahstana devet meseci je obilazila svet, a onda je po povratku svratila u Srbiju.

I tu našla supruga i odlučila da gradski život zameni seoskim i to u selu Oblačina na jugu Srbije.

Ali to nije sve, ona se bavi aktivizmom i humanitarnim radom kako bi pomogla deci i mladima u Srbiji. Za Kurir televiziju je otkrila kako njen život danas izgleda i zbog čega se odlučila na ovakav korak.

03:34

MUŽA SAM SRELA NA GROBLJU U SRBIJI Čudesna priča Gulmire Dinić: Završila dva fakulteta, putovala svetom, a sada živi na selu!

- Promenila sam se i to je to. Sada sam Gulmira Dinić koja živi na selu u Srbiju. Ovo je dugačka priča, verovatno je za film ili knjigu. Međutim, u kratkim crtama, putovala sam svetom devet meseci, a kada sam prolazila kroz Srbiju u pravcu Kazahstana, srela sam svog supruga Daniela, na groblju, na Instagramu imam post da sam srela supruga na groblju, to nije šala, to je stvarnost - započela je ona.

I tako je ona završila na selu, iako je dotad vodila drugačiji život. Završila je ekonomski i pravni fakultet, imala bogat društveni život, bavila se biciklizmom i planinarenjem, ali i aktivizmom u raznim sferama.

- Moj način života je bio skroz drugačiji. Uvek sam živeli u velikim gradovima, a kada sam se preselila ovde, počela sam život u malom selu, nemam ništa od prošlog života, to me podstaklo da otvorim udruženje "Zdravlje i blagostanje". Srbija je sada moj dom, tu su mi muž i sin. Iz grada sam, nikada nisam radila oko zemlje, ali pomažem mužu, počela sam i da vozim traktor - ispričala je Gulmira.

Bonus video:

00:32

Svadba Tamare i Darka

(Espreso / Kurir / Luka Petrović Majer / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.