Dete se davilo pred očima oca, oživljavali ga pola sata! Srbi svedočili jezivoj sceni u Grčkoj, da nije bilo nje...
Plaža, Foto: RINA

strašno!

Dete se davilo pred očima oca, oživljavali ga pola sata! Srbi svedočili jezivoj sceni u Grčkoj, da nije bilo nje...

Da nije bilo jedne žene, ne bi preživelo!

Objavljeno:

U Neos Marmarisu juče je došlo do strašnog incidenta, kada se dete zamalo udavilo u moru. Kako navode naši turisti koji su prisustvovali događaju, scena je bila zastrašujuća, a dete su oživljavali prisutni sve dok hitna pomoć nije stigla.

Na Instagram stranici "Nikana.gr" podeljena je ispovest jedne naše turistkinje koja se juče našla na mestu nesreće. Naime, incident se dogodio na plaži Paradisos u Neos Marmarisu, a dete je počelo da se davi i to preko maske za ronjenje!

Objava
Objavafoto: Printscreen/Facebook/Nikana.gr

"Danas se na plaži davilo malo dete i oživljavali su ga pola sata dok nije došla hitna pomoć. Da nije bila tu žena koja je nekada radila u hitnoj da mu da veštačko disanje, dete ne bi preživelo. Dete je inače ronilo pored oca sa maskom koja prekriva celo lice i ušla mu je voda u disaljku i verovatno se onesvestilo", napisala je ova turistkinja iz Srbije.

Najopasnije plaže u Grčkoj

Nažalost, ovo nije ni prvi ni poslednji slučaj da se na moru u Grčkoj neko davi, a dešavalo se i da dođe do tragedije. Skoro, naši turisti svedočili su utapanju tinejdžera na Tasosu.

Nakon nemilog događaja, Instagram stranica Grčka info objavila je spisak plaža na kojima su talasi toliko jaki da predstavljaju rizik i za najiskusnije plivače:

Posidi

Paradise na Tasosu

Sarti

Porto Katsiki na Lefkadi

Mirtos na Kefaloniji

Milos na Lefkadi

Bonus video:

03:09

AKO KREĆETE IDUĆEG VIKENDA NA MORE, RAZMISLITE DVAPUT! Iz AMSS poručuju: Na prelazima nekoliko sati čekanja, I TO NIJE SVE

(Espreso/Blic/Jelena Stefaović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.