"Odmah su ih prijavili policiji i deportovali": Amerikanac otkrio zašto se Balkanaci ne uklapaju u američko društvo
Justus Rid, Foto: Printscreen/TikTok/ justus_reid

neverica

"Odmah su ih prijavili policiji i deportovali": Amerikanac otkrio zašto se Balkanaci ne uklapaju u američko društvo

Amerikanac Justus Rid šokirao pričom o Balkancima i o tome zašto se ne uklapaju u američko društvo

Objavljeno:

Justus Rid, poznati Amerikanac koji je nekoliko meseci boravio na Balkanu, objavio je video u kojem je objasnio zašto se Balkanci nikada neće uklopiti u Ameriku.

Justusa prati gotovo 700.000 ljudi na TikToku, gde redovno objavljuje zabavne video snimke sa svojih putovanja. U ovom viralnom snimku je ispričao, kako kaže, istinitu priču o Balkancima u Americi.

''Evo zašto se Balkanci ne uklapaju u američko društvo“, započinje on.

“Prijatelj mi je upravo ispričao najluđu istinitu priču koju sam ikad čuo... Pre nekoliko leta radio je u agenciji i poslao tri muškarca iz Hrvatske u Boston u sklopu programa 'Work and travel'“, nastavlja Rid.

''Sve je bilo u redu dok nije došao praznik i momci su hteli da proslave tako što će ispeći prase na ražnju. Zvali su svuda i nisu mogli da pronađu mesto gde mogu da kupe prase. Onda su otišli u dućan koji prodaje i udomljuje životinje, pa su udomili vijetnamsku svinju.“

Nakon mesec dana, zvali su ih iz tog istog dućana za životinje kako bi proverili kako je malena svinja.

“Svinjama zna biti teško u gradskim sredinama pa su hteli da provere“, kaže on u videu koji je do sada pregledan gotovo 450.000 puta, piše Vecernji.hr.

“I nazovu i pitaju kako je svinja... A moji balkanski momci odgovaraju da je bila jako fina, odlična! Iz dućana kažu: bila? Kako to mislite... Momci su na to rekli da je bila ukusna, ispekli su je i pojeli. Zaposleni iz dućana bili su toliko šokirani da su ih prijavili policiji i deportovali! Ako vam to zvuči ludo, samo pitajte Amerikanca..."

Bonus video:

03:08

AMERIKANAC BI VOLEO DA JE SRBIN! Glumac se za vreme pandemije preselio u Beograd, HOĆE DA FILMOVIMA PROMENI SLIKU O NAŠEM NARODU

(Espreso / Vecernji.hr / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.