Platili depozit, krenuli za Grčku sa decom, a tamo ih sačekao horor! Srbi prevareni na podmukao način (FOTO)
Prevara, Foto: Facebook / Sitonija na dlanu, Tamara Trajković

prevara

Platili depozit, krenuli za Grčku sa decom, a tamo ih sačekao horor! Srbi prevareni na podmukao način (FOTO)

Srpska porodica prevarena od nepoznate osobe

Objavljeno:

Draganu M. i njenu porodicu prevarila je nepoznat osoba, s kojom su dogovarali smeštaj u mestu Nea Roda na Sitoniji.

Oni su stupili u kontakt sa izvesnom Marinom preko društvene mreže Facebook, dogovorili smeštaj, a onda im je ona tražila da plate depozit u iznosu od 350 evra sa pričom da je smeštaj tražen i da će ga izdati nekom drugom ukoliko ne plate depozit, a da će ostatak platiti po dolasku u smeštaj.

Kada su stigli, sačekao ih je šok, jer je broj telefona koji im je dat ugašen, a kuća u sklopu koje su trebali da odsednu, nije ni postojala.

Na prepisci se vidi kako je prevarantkinja ili prevarant iz Grčke na prepreden način kroz komunikaciju prvo spustio cenu "jer joj je Dragana bila simpatična" sa 1.300 evra na 1.000.

"Zato što mi se sviđaš i imaš porodicu, mogu da ti napravim bolju cenu. Koliki je vaš budžet... Najbolja cena koju mogu da ti uradim je 100 evra po noći. Ali samo da znaš, ovde će teško biti naći stan za manje od 100 evra. Dakle, ako želite, mogu napraviti 1000 ukupno... ", glasile su poruke koje je slala osoba koja stoji iza prevare.

Poslala je čak i fotografije apartmana, sa svim primamljivim informavija, popust blizina plaže, idealno za porodicu i slično..

Porodica prevarena u Grčkoj
Porodica prevarena u Grčkojfoto: Facebook / Sitonija na dlanu

Trenutak kada je Dragana shvatila da se nepto sumnjivo dešava je kada da se Marina nije danima javljala na telefon.Porodica iz Srbije je nekoliko puta probala da je dobije preko mesindžera, ali odgovora nije bilo. Ipak su se uputili prema Grčkoj, i shvatili da kuća čije su slike gledali - ne postoji.

Košmar je postajao sve veći u razgovoru sa meštanima shvatili da je prevarant slikao tuđu vilu, kao i da su slike unutrašnjosti apartmana isto ukradene.

Bonus video:

03:51

PENZIONERI ŽRTVE PREVARA JER IH GAĐAJU TAMO GDE SU NAJOSETLJIVIJI! Psiholog: Manipulatori su edukovani za ubeđivanje

(Espreso / J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.