Popularni „Dani komunikacija“ sledeće godine u maju!
Dani komunikacija, Foto: Promo

popularni festival

Popularni „Dani komunikacija“ sledeće godine u maju!

Poznati festival, koji se godinama održava u Rovinju, a nominovan je za jednu od najboljih manifestacija u svetu

Objavljeno:

Popularni „Dani komunikacija“ sledeće godine u maju!

Zakažite termine u svojim kalendarima – novo izdanje popularnog festivala kreativnosti i komunikacije „Dani komunikacija”, održaće se od 15. do 18. maja 2025. godine u Rovinju u Hrvatskoj! Tri uzbudljiva dana, ovoga puta u maju, posvećena komunikacijama, kreativnosti i digitalnim inovacijama, biće ispunjena predavanjima svetski poznatih vizionara industrije, razgovorima sa domaćim i regionalnim stručnjacima, radionicama, dodelom strukovnih nagrada, partyjima i nizom drugih sadržaja – dok upijamo nova znanja i iskustva, ali i vitamin D u neodoljivoj morskoj atmosferi.

1 / 3 Foto: Promo

Poznati festival, koji se godinama održava u Rovinju, a nominovan je za jednu od najboljih manifestacija u svetu, prepoznat po tome što okuplja ključne predstavnike oglašivača, agencija, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija i druge profesionalce iz oblasti komunikacija, ključne za stvaranje i pokretanje promena – po jedanaesti put okupiće sve one koji istovremeno mrze i vole industriju komunikacija, ali zahvaljujući ovom festivalu koji svesrdno okuplja komunikacionu zajednicu, prema njoj nikako ne mogu biti ravnodušni.

O ovogodišnjem izdanju, do sada najposećenijem, možete pročitati na linku, a festivalske kotizacije za DK2025, kao i zvanični smeštajni kapaciteti, biće pušteni u prodaju u decembru. Do tada morate biti strpljivi, a sve informacije dostupne su na zvaničnom sajtu festivala www.danikomunikacija.com.

Bonus video:

00:16

Otvoren dečji festival Vreme radosti u Vranju

(Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.