"Teško mi je što si otišla prerano": Preminula Sanja Krstić, majka dvoje dece koja se lavovski borila sa tumorom
Sanja Krstić, Foto: Printscvreen/Budi human

izgubila bitku u 36. godini

"Teško mi je što si otišla prerano": Preminula Sanja Krstić, majka dvoje dece koja se lavovski borila sa tumorom

Tužna vest objavljena je na Sanjinom Fejsbuk profilu

Objavljeno: 13:22h
Marina Letić

U trideset šestoj godini, nakon borbe s teškom bolešću, preminula je Sanja Krstić iz Smedereva.

Ova majka dvoje dece lavovski se borila sa zloćudnim tumorom grlića materice, a za njeno lečenje prikupljanja je pomoć preko fondacije Budi human.

Tužna vest objavljena je na njenom Fejsbuk profilu, a brojni prijatelji se opraštaju od Sanje koja je bila sinonim za hrabrost i borbu.

"Draga moja drugarice iz detinstva pocivaj u miru mnogo mi je tesko i zao sto si otisla prerano i nisi pobedila to zlo od bolesti hvala na svakom danu koje smo provele u detnjstu i igri zajedno i na druzenju dugogogodisnjem popicemo mi opet kafu i smejati se zajedno jednog dana. Volim te čuvaj me anđele sa neba", navela je Sanjina drugarica.

Sanja Krstić
foto: Printscreen/Facebook/Sanja Krstić

"Ne nije trebalo ovako da bude, nisi trebala da odes ovako rano... Duso moja, odmori se... Nadam se da ides na bolje mesto..uvek ces biti u mom srcu.. Volim te", napisao je u oproštajnoj poruci Sanjin prijatelj.

Sanja Krstić
foto: Printscreen/Facebook/Sanja Krstić
1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook/Sanja Krstić

Podsetimo, Sanja je u aprilu 2022. godine osetila bolove u predelu stomaka, odmah je otišla na preglede nakon čega joj je uspostavljena dijagnoza: Zloćudni tumor grlića materice koji prelazi granice grlića materice (C53.8 Neoplasma malignum cervicis, limites uteri transiens).

Zdravstveno stanje joj se naglo pogoršava, upućena je u bolnicu GAK Narodni front gde je primala transfuziju krvi, a zatim na Institut za Onkologiju kako bi otpočela sa lečenjem.

Sanja Krstić
Sanja Krstićfoto: Privatna arhiva

Bonus video:

02:01

U SRBIJI RASTE HUMANOST! Mitrović: Preduzeća i pojednici koji su pokretali dobrotvorne akcije mogu konkurisati za VIRTUS nagradu

(Espreso/ Pripremila M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.