"ODAVDE NE MRDAMO": Srpkinja pronašla prelepu plažu u Grčkoj, mir i tišina, a jedno je presudno (FOTO)
Plaža, Foto: Printscreen/Youtube/ Varied Perspective Technologies, LLC

milina

"ODAVDE NE MRDAMO": Srpkinja pronašla prelepu plažu u Grčkoj, mir i tišina, a jedno je presudno (FOTO)

Ovoga puta jedna turistkinja iz Srbije podelila je svoje iskustvo na Fejsbuk grupi Grčka info, rečima da sa novootkrivene plaže ne želi da mrdne

Objavljeno:

Potraga za idealnom plažom koja će zadovoljiti sve naše potrebe ponekad je najteži deo letovanja. Iskusni srpski turisti u Grčkoj već sezonama unazad preporučuju plaže koje imaju sreće da otkriju kao neki netaknuti biser ove mediteranske zemlje, a čini se da svake godine bude otkrivena po neka nova.

Ovoga puta jedna turistkinja iz Srbije podelila je svoje iskustvo na Fejsbuk grupi Grčka info, rečima da sa novootkrivene plaže ne želi da mrdne, koliko je zadovoljna svojim "ulovom".

Naime, ona je napisala da je reč o plaži koju koriste Grci, u čemu verovatno leži razlog što izostaju neki detalji koji mnoge turiste nerviraju.

- Nema ležaljki, gužve, krofni i kukuruza. Samo zvukovi mora, dece i cvrčaka. More - prilaz kamenit, ali su postavili džakove sa peskom... Posle toga - raj... - opisala je slikovito svoj doživljaj ove plaže.

Kako je navela, reč je o delu u Polihronu gde se kupaju Grci.

Grčka
Grčkafoto: Facebook / Grčka Info / screenshot

- Hteli smo do Kriopigija i Kalitee, ali smo odustali - napisala je i dodala da je sa porodicom bila na Kseniji i u Pefkohorijiu, ali da nakon ovog otkrića nemaju nameru da mrdnu sa ove plaže.

Sa njom se složila još jedna srpska turistkinja koja je napisala da je od gazdarice apartmana čula za tu plažu i da više nisu hteli da čuju za drugu.

- Prelepo i mirno. Voda kao staklo. Ko voli da roni uživaće - dodala je.

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.