Dalibor iz Zrenjanina je džin za Bobija Marjanovića: Ume da je "nosi", a ljud ne mogu da odvoje pogled od njega
Dalibor Micić, Foto: Printscreen/Instagram/@dalimicic13

neverovatno

Dalibor iz Zrenjanina je džin za Bobija Marjanovića: Ume da je "nosi", a ljud ne mogu da odvoje pogled od njega

Visina mu sada ne predstavlja problem

Objavljeno:

Dalibor Micić iz Zrenjanina visok 2 metra i 25 centimetara zvanično je najviši čovek u Srbiji. Kaže da mu je najveći problem da pronađe odgovarajuću odeću. Najspimpatičnije mu je kako na njegovu visinu reaguju deca, koja misle da je džin.

Do pandemije korona virusa bavio se košarkom u Italiji, ali je bio primoran da se vrati rodni Zrenjanin. Dalibor Micić postaje sve poznatije ime sveta filma i marketinga - nakon zapažene košarkaške karijere u Srbiji, Mađarskoj, Republici Srpskoj, Danskoj i Malti, Dalibor se otisnuo u filmadžijske i marketinške vode, uz do sada snimljenih nekoliko reklama u Maleziji i jedne epizodne uloge u belgijskom filmu, pisao je "RTS".

Visina mu sada ne predstavlja problem - ume da je "nosi", ali kaže da nije uvek bilo lako, naročito u detinjstvu kada je trebalo naći odgovarajuću odeću, a pre svega obuću i ipak biti jednak sa ostalom decom.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/@dalimicic13

Ja sam opet nizak u svetu. Možda sam najviši u Srbiji ali džaba mi kada sam možda dvadesti po visini u svetu. U svakom slučaju - nizak sam, a što se tiče problema, ne razmišljam mnogo o problemima, verujte, sve iskoristim na pozitivno nekako, nema mnogo problema. Mislim ima, ali ne razmišljam o njima - iskren je Dalibor.

Bio je na susretima najviših ljudi planete, radio kao zabavljač u Parizu, obožava putovanja. Osim glumačke karijere, ima još jednu neispunjenu želju.

- Ima jedna stvar što bi želeo da probam, a to je da budem stjuard, da budem najviši stjuard na svetu - rekao je Dalibor.

Dalibor je za "RTS" rekao još jedan zanimljiv podatak. Obožava male automobile. Zbog svoje neobične visine, on je sigurno jedan od najpoznatijih Zrenjaninaca, neobični džin, pitomog srca.

Bonus video:

02:11

Doktorka Jelica Bjekić Macut: Fizička aktivnost i ishrana najbolja terapija za holesterol uz lekove

(Espreso/Ona.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.