"Srbijo, ima nade": Dete imalo bronhijalni napad na letovanju u Grčkoj, sada majka traži heroinu koja ga je spasila
Grčka, Foto: Privatna arhiva

jedno veliko bravo!

"Srbijo, ima nade": Dete imalo bronhijalni napad na letovanju u Grčkoj, sada majka traži heroinu koja ga je spasila

Tijana na letovanju u Grčkoj dobila neočekivanu pomoć od nepoznate Srpkinje pa reakcijom oduševila sve

Objavljeno:

"Ne postoje reči kojima bih objasnila kako se osećam usled ovakvog gesta", glasi rečenica koju je Tijana iz Srbije napisala na društvenim mrežama, nakon što je dobila nesebičnu pomoć od druge Srpkinje u najtežem trenutku tokom svog letovanja u Grčkoj.

Nakon što joj je na letovanju dete dobilo bronhijalni napad u toku noći, i nakon što je jedna, njoj nepoznata Srpkinja uskočila u pomoć, Tijana je unutar Fejsbuk grupe "Live from Greece" podelila svoju zahvalnost ali i oduševljenje gospođom, poručujući Srbima da "ima nade" za sve nas.

"Samo jedno veliko hvala divnim komšinicama iz vile u Nei Poriju. Dete nam je celu noć imalo bronhijalni napad, komšinica je čula dugotrajno kašljanje i pretražila ceo sprat da nas pronađe!

Pokucala je na vrata zabrinuto i ponudila nam je svoj inhalator... Ne postoje reči kojima bih objasnila kako se osećam usled ovakvog gesta. SRBIJO IMA NADE!", napisala je ona.

Zahvalnost
Zahvalnostfoto: Printscreen/Facebook/Live from Greece

"Dobrota nema cenu!"

Ovakav gest sa jedne strane i javna zahvalnost sa druge naterala je ostale korisnike grupe da u komentarima napišu samo reči hvale za ljude poput ovih Srpkinja.

"Svaka majka koja ima dete sa napadima bronhitisa ili astme bi isto uradila, iskreno verujem da je tako! Bravo!", napisala je jedna gospođa.

Za njom se javila druga pa dodala:

"Svaka čast za ženu koja je pomogla detetu a i vama! Dobrota nema cenu!".

"Svi smo mi još uvek dobri ljudi"

Neki su priznali da ništa manje i ne očekuju kada su na letovanju u blizini svojih zemljaka.

"Svi smo mi još uvek dobri ljudi, hvala Bogu nije nam se genetika promenila. Još uvek...Upravo zbog toga ne smemo dozvoliti da nam deca odrastaju u 'šta me briga' ljude. Pozdrav za dobru gospođu, i nadam se da je detetu bolje", napisala je još jedna žena.

Na kraju se javio i jedan gospodin pa napisao:

"Divno i ogromno bravo! Oduševim se svaki put kad čujem za ljudskost i humanost! I danas svi srećni i svima dobro, svaka čast svima!".

Bonus video:

02:43

DOBROTA LEČI! SUBOTIČANI ISPISALI ISTORIJU

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.