Pogledajte samo ovu njuškicu: Pas Milica je novi član čete konjarnika Policijske brigade (FOTO)
Pas Milica, Foto: MUP Srbije

MUP

Pogledajte samo ovu njuškicu: Pas Milica je novi član čete konjarnika Policijske brigade (FOTO)

Ono što je posebno raznežilo građane jeste činjenica da je Milica usvojena

Objavljeno:

Najslađa moguća objava osvanula je na zvaničnom Instagram nalogu našeg MUP-a.

Naime, na snimcima i fotografijama je poseban član čete konjanika Policijske brigade - pas Milica. Ono što je posebno raznežilo građane jeste činjenica da je Milica usvojena. Ma, pogledajte samo ovu njuškicu.

U opisu se navodi da je ovo ime dobila jer je mila i draga, a ne sumnjamo da usrećuje sve oko sebe.

"Četa konjanika Policijske brigade bogatija je za jednog posebnog člana – psa Milicu! Ime je dobila jer je mila i draga, a njeno prisustvo unosi radost u svakodnevicu ove čete", navodi se u objavi na Instagram nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u objavi, pas Milica, koja je udomljena, provodi vreme sa konjima, a puno je pomogla u njihovom privikavanju na prisustvo drugih pasa.

"Ona je deo tima, a konji su prema njoj zaštitnički nastrojeni. Prati ih u stopu, veselo trčkara za njima tokom obuke i izgleda da je već puno toga naučila. Njena nežnost i hrabrost su inspiracija svima. Milica je pravi primer kako ljubav i prijateljstvo mogu da prevaziđu sve prepreke", navodi se u objavi.

Bonus video:

01:59

MILANA NEMA DEVET DANA, TRAŽE GA ISTO KAO I PRVOG! Ni dronovi, ni psi ništa nisu našli: Ovde je fokus policije poslednja 72 SATA

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.