Mi nismo planirali da pojimo kućne ljubimce": Oglasio se vlasnik hotela koji naplaćuje boravak životinjama
Zlatar, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd, rina

OBJAŠNJENJE

Mi nismo planirali da pojimo kućne ljubimce": Oglasio se vlasnik hotela koji naplaćuje boravak životinjama

„Spremni smo da pre svega ugostimo ljude i da ih ispoštujemo maksimalno u onome što mi radimo"

Objavljeno: 13:19h

Na društvenim mrežama juče je objavljen račun na kome se vidi da se u restoranu jednog hotela na Zlataru boravak kućnog ljubimca za stolom naplaćuje 500 dinara. Željko Topalović, vlasnik tog hotela objašnjava zašto postoji i ta stavka na računu.

Kaže da je iznenađen interesovanjem medija za ovu temu koja je stavljena ispred svega drugog što predstavlja uslugu koju hotel pruža i prirodnih lepota zalatarskog kraja.

„Spremni smo da pre svega ugostimo ljude i da ih ispoštujemo maksimalno u onome što mi radimo i da im pružimo užitak u našem objektu pa pozivamo i vas da se u to uverite. Ne bežimo od toga da pričamo i na temu kućnih ljubimaca, zašto da ne, jer poštujem svačije opredeljenje. Svaki kućni ljubimac je dobro došao ako ima savesnog vlasnika. Mi nismo radili fotelje, stolice i stolove u nekom stilu, mogu slobodno reći Luja XIV, da bi na njma bili kućni ljubimci, a ni na povocima koji se ‘nabijaju’, ako tako grubo mogu reći, na nogare od stolice pa se pusti veza 3-4 metra. Mi nismo ovde planirali da pojimo kućne ljubimce, da prosipaju po podovima, da ne kažem njuškama nego nosićima, pošto ne znam šta je danas dozvoljeno“, kaže vlasnik ovog hotela.

Račun
Računfoto: Printscreen/facebook

Dodaje da ništa ne može nauditi njIhovoj poslovnosti do njih samih, a ako je to i bio nečiji cilj, pretvorio se u reklamu koja i na ovaj način promoviše prelepi Zlatar.

„Nisam znao da će toliko interesantno postati to što će neko pustiti fotografiju na društvene mreže i izazvati toliku ekspanziju i brzinu širenja. Meni je u stvari zadovoljstvo jer ste mi otvorili oči, koliko god nisam pripadnih savremenih tehnologija i smatram da su one uništenje za zdravog i normalnog čoveka, kakvog je ova naša planina dala. Istina je da ih je i ovde sve manje takvih, jer mame i tate prvo u ruke daju telefon detetu koje je staro tek tri ili pet meseci, i tako im nude zabavu. Sa druge strane, javno mnjenje interesuje da li se u kod nas naplaćuje boravak kućnog ljubimca za stolom, zašto se ne bi naplaćivo? Svaku uslugu smo fiskalizovali i uneli u fiskalnu kasu. Radimo sve da bi zadovoljili ljude“, pojašnjava Topalović.

Bonus video:

00:39

KADA DOĐETE U RESTORAN, OBAVEZNO OVO PITAJTE KONOBARA prof. dr Perišić o unosu plastike: Deco, igrajte se sa drvenim igračkama!

(Espreso / Nova / Slavica Panić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.