Blokirali saobraćaj da bi sačuvali vozila: Dramatičan snimak sa Miloša Velikog, ovo nije normalno (VIDEO)
Nevreme Miloš Veliki, Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MOJ_BEO_GRAD

i dalje traje haos

Blokirali saobraćaj da bi sačuvali vozila: Dramatičan snimak sa Miloša Velikog, ovo nije normalno (VIDEO)

Na ovoj deonici su u oba smera trenutno zastoji

Objavljeno: 18:01h

Nakon niza upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), pojedine delove Srbije pogodilo je jako nevreme. Kako se vidi na brojnim snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama, na pojedinim deonicama je usled snažnog nevremena došlo do potpunog saobraćajnog kolapsa!

Na snimku objavljenom na Instagram profilu "moj_beo_grad", vidi se nekoliko vozača koji su se "sakrili" ispod nadvožnjaka na auto-putu "Miloš Veliki" kako bi zaštitili svoja vozila od kiše i grada. Međutim, na taj način su blokirali saobraćaj i onesposobili druge vozače da nastave svoj put

Na ovoj deonici su u oba smera trenutno zastoji.

Vozilo sletelo sa puta u Ugrinovcima

Klizavi kolovozi otežavaju vožnju širom naše zemlje, pa se savetuje oprez u vožnji, a jedna saobraćajna nesreća već je zabeležena u milanovačkom selu Ugrinovci, gde je jedno vozilo sletelo sa puta.

Podsetimo, RHMZ je najavio da se u naredna dva sata na teritoriji Beograda, Moravičkog okruga, Ljiga i Lazarevca, očekuje jako nevreme sa pljuskom, grmljavinom i gradom.

Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda najjače nevreme sa jakim pljuskovima, grmljavinama i gradom biće na području Moravičkog i Šumadijskog okruga. Nešto manje nevreme sa padavinama pogodiće teritoriju Rasinskog i Kosovsko Mitrovačkog okruga.

Nevreme će praviti haos nad većim delom Srbije

Nevreme sa Moravičkog i Šumadijskog okruga premeštaće se postepeno ka Beogradu. Tom prilikom može doći do velikih količina padavina, prvenstveno u južnim i istočnim perifernim delovima grada.

Veća količina padavina očekuje se i nad Ljigom i Lazarevcem.

Nevreme se očekuje i na severu Srbije. U narednih sat vremena nad Vojvodinom se očekuju izolovani pljuskovi i grmljavina.

Bonus video:

00:39

Nevreme u Užicu

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.