Srbin prvi put otišao u Grčku, pa se izgubio: Njega pronašli, a od auta ni traga, širi se apel da se pronađe, hit
Auto, Foto: Profimedia

mreže

Srbin prvi put otišao u Grčku, pa se izgubio: Njega pronašli, a od auta ni traga, širi se apel da se pronađe, hit

Petar razjasnio kako je došlo do bizarne situacije

Objavljeno: 10:41h

Muškarac iz Srbije upao je u pravu nezgodu kada je tokom letovanja u regiji Svetog Đorđa u Grčkoj, uspeo ne samo da se izgubi, već i da zaboravi u kom gradu je parkirao automobil. Objava njegove prijateljice Jelene izazvala je nevericu kod Srba koji su u šoku čitali njen apel.

Neimenovani Srbin odlučio je da poseti prijatelje koji su bili na letovanju u oblasti Svetog Đorđa u Grčkoj, gde tradicionalno letuje veliki broj našeg naroda i tom prilikom našao se na pravim mukama. Požarevljanin koji je u Grčku došao crvenim Ford fokusom, zaboravio je gde je ostavio automobil, da li u Stavrosu ili Nea Vrasni.

Ne zna u kom gradu je ostavio automobil

Sem toga, kako je ispričala Jelena i sam je uspeo da se izgubi. Kada se našao sa prijateljima, započela je i potraga za automobilom koja je sudeći po njenim rečima, trajala juče čitavih sedam sati.

"Molim vas ako neko vidi auto ford fokus crveni, registracija: PO-043-IZ u Stavrosu ili Nea Vrasni, neka javi. Prijatelj je parkirao auto i izgubio se, 7 sati smo ga tražili danas. Prijatelja smo našli ali auto ne znamo gde se nalazi.. Hvala", napisala je ona unutar grupe "Grčka info".

U komentarima koji su nastupili ispod objave, Srbi su u neverici komentarisali objavu. Dok je nekima zvučala kao "nije se desilo", drugi su komentarisali kako nema logike da se to desilo. Tom prilikom pojedini su i vređali nesrećnog čoveka.

Izgubljen auto
foto: Printscreen/Facebook/Grčkainfo

Petar razjasnio kako je došlo do bizarne situacije

"Ne, ne ovo bas ima logike. Ako prijatelj ima Alchajmera. U suprotnom mi je nejasno kako odrastao čovek može da se izgubi u tako malom mestu, sa toliko orijentira i to u vreme GPS-a, mapa, aplikacija.", glasio je jedan od uvredljivih komentara.

Šta se desilo i kako je došlo do gubljenja automobila, objasnio je Petar, Jelenin muž. Naime, kako je ispričao kroz komentare ispod objave, njegov prijatelj je prvi put došao na more.

"Putovao je od 6 popodne, stigao je danas u 12. Bar me je tada zvao da je stigao. Kad smo ga našli, nije znao gde se nalazi... Čovek došao prvi put na more, izgubio se, ostavio kola, krenuo da traži smeštaj pešaka. Veruj da ni mi ne znamo kako je uspeo, ali eto. Bar smo njega našli.", napisao je Petar.

Hrabri priznali da se ovo svima dešava

Da ova praksa nije retka, najbolje govori komentar žene iz Srbije koja je priznala da se i njoj dešavalo da zaboravi gde je parkirala automobil, ali da je za sličnu situaciju čula i od drugih ljudi.

"K'o da sam jednom zaboravila gde sam parkirala... a tek jednom sam nekoliko sati tražila sa ljudima auto koji su parkirali u mom gradu i nisu umeli da mi objasne gde. Njih četvoro (porodica)je imalo različitu priču.", napisala je Bosa.

Bonus video:

23:43

AUTO EP42

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.