Srpkinja zatekla haos u autu: Prvo pomislila da je opljačkana, a onda je shvatila da je nešto eksplodiralo! (FOTO)
Haos u automobilu, Foto: Printscreen/ x/@DarlingDusho

au!

Srpkinja zatekla haos u autu: Prvo pomislila da je opljačkana, a onda je shvatila da je nešto eksplodiralo! (FOTO)

Kako je objasnila, proverila je ceo automobil, sve je bilo na svom mestu, nije bilo oštećenja, a onda joj je sinulo šta je zapravo moglo da se desi

Objavljeno:

Jedna žena ostala je potpuno zbunjena nakon prizora koji je zatekla u svojim kolima. Na sedištu kao da je pala bomba, a ona je bila potpuno uverena da je automobil zaključala. Nije ni slutila šta se zapravo odigralo u njenom vozilo dok je nije bilo.

Naime, žena je na sedištu ostavila paklu cigareta, upaljač i punjač za telefon, a kada se vratila u vozilo delovi upaljača i duvana bili su rasuti svuda po sedištu.

"Sedam u kola i zatičem ovo, nije mi jasno, auto je bio zaključan, kako je neko ušao, izlomio cigarete, iskidao kutiju i zašto bi iko to uradio", napisala je zbunjeno žena ispod fotografije koju je objavila na društvenoj mreži X.

Kako je objasnila, proverila je ceo automobil, sve je bilo na svom mestu, nije bilo oštećenja, a onda joj je sinulo šta je zapravo moglo da se desi.

"Gledam sve je ostalo na svom mestu oštećenja auta nema, nema ni bombe ispod kola, a onda shvatim upaljač je bio u kutiji i eksplodirao", napisala je ona.

Njena objava izazvala je velike reakcije na pomenutoj mreži, međutim, kada je drama prošla žena je iskoristila priliku da se našali.

"Šalim se za bombu, ali ipak sam zamolila komšiju da startuje auto, što je sigurno sigurno je", kazala je ona.

Bonus video:

00:41

UHAPŠEN PIROMAN IZ BAČKE PALANKE: Zapalio kombi ispred auto servisa, kod njega pronađen nož i upaljač

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.