Kurir televizija je najgledanija kablovska televizija po Nielsenu!
Kurir TV, Foto: Kurir

KURIR TV

Kurir televizija je najgledanija kablovska televizija po Nielsenu!

Zahvaljujemo se svima koji prate naš program, jer vi ste razlog što se trudimo da budemo najbolji

Objavljeno:

S velikim ponosom vas obaveštavamo da je Kurir televizija juče, 11. jula, bila najgledanija kablovska televizija u totalu prema Nielsenu, agenciji koja se bavi istraživanjem medijske gledanosti. Ovaj značajan uspeh predstavlja još jedan dokaz naše predanosti pružanju kvalitetnog sadržaja i relevantnih informacija za sve naše gledaoce.

Naši gledaoci najviše su uživali u “Popodnevnom dnevniku” i emisiji “Ni pet ni šest” pod uredništvom Jovane Grgurević. Jovana je publiku zaintrigirala raznim društvenim temama koje su se bavile pitanjima izbora u najmoćnijim državama, pravima penzionera i mnogim drugim. U večernjim satima naš serijski program, uključujući serije “Prsten sudbine”, “Nepobedivo srce” i “Bolji život”, privukao je veliki broj gledalaca.

U poslednjih nekoliko meseci uložili smo mnogo truda u razvoj naših programa, uvodeći nove emisije, zanimljive reportaže i analize koje vas obaveštavaju o najvažnijim dešavanjima u zemlji i svetu. Ovaj rezultat nije samo broj – to je odraz vašeg poverenja i podrške, što nas dodatno inspiriše da nastavimo sa unapređenjem našeg sadržaja.

Zahvaljujemo se svima koji prate naš program, jer vi ste razlog što se trudimo da budemo najbolji. Naša misija je da vam pružimo najnovije vesti, zanimljive priče i ekskluzivne sadržaje koji će vas informisati i zabaviti.

U različitim emisijama, kao što su “Redakcija”, “Usijanje”, “Puls Srbije”, “Ni pet ni šest“, “Crna hronika”, “Crveni karton”, “dIVAN show”, i “Sa Žikom po Srbiji”, nastavljamo da istražujemo teme koje su važne za našu zajednicu. Očekujte još više inovacija, zanimljivih gostiju i interaktivnog sadržaja.

Zajedno nastavljamo da rastemo i razvijamo se!

Kurir.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.