U ovoj opštini će slavine biti suve do 20 sati: Uveli restrikcije zbog visokih temperatura
Restrikcije vode, Foto: RINA

NEMA VODE

U ovoj opštini će slavine biti suve do 20 sati: Uveli restrikcije zbog visokih temperatura

Oni apeluju na sve potrošače da racionalno troše raspoloživu vodu kako ne bi bili prinuđeni da produžimo vreme restrikcije

Objavljeno:

Zbog ekstremno visokih spoljnih teperatura i niskog vodostaja reka, Opština Ljig tokom popodneva kreće sa restrikcijama vode u nekoliko mesnih zajednica.

- Zbog ekstremne suše i smanjene izdašnosti na Vrelu u selu Ba, od petka 12. jula uvodi se prvi stepen restrikcije vode u vrmenu od 12.00 časova do 20.00 časova po sledećem rasporedu:

12. 7. - voda će biti zatvorena za potrašače sa desne strane reke Ljig kao i za Kadinu Luku i Gukoš, a sutradan 13. 7. - vode neće imati sa leve strane reke Ljig kao i za delove MZ Babajić, Cvetanovac i Brančić i tako do prestanka restrikcija - potvrdjeno je za RINU u Javno komunalnom preduzeću „Komunalac”.

Oni apeluju na sve potrošače da racionalno troše raspoloživu vodu kako ne bi bili prinuđeni da produžimo vreme restrikcije.

Bonus video:

04:48

METEOROLOG NEDELJKO TODOROVIĆ OTKRIO KAKVO NAS LETO ČEKA! Njegova prognoza iznenadiće mnoge, ovo je rekao za SUPERĆELIJSKE OLUJE

(Espreso / RINA / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.