Sećanje na Miladina će zauvek živeti: Porodica i prijatelji u rodnom selu oslikali mural sa njegovim likom (FOTO)
Miladin Mine Arsenijević, Foto: RINA/Ustupljene fotografije

poginuo u strašnoj nesreći

Sećanje na Miladina će zauvek živeti: Porodica i prijatelji u rodnom selu oslikali mural sa njegovim likom (FOTO)

Ideja je potekla od njegove najbolje prijateljice

Objavljeno:

Navršilo se godinu dana od kada je tragično nastradao Miladin Mine Arsenijević (1996) iz Kloke kod Topole. Ovaj mladić bio je fudbaler seoskog kluba u mestu gde je i odrastao a njegova porodica i brojni prijatelji u znak sećanja na njega oslikali su mural upravo na zgradi gde su i prostorije FK „Borac“.

- Miladin je bio strastveni igrač i veran svom klubu do kraja života, mogao je da ide dalje da se bavi profesionalnim fudbalom ali nije, jer je voleo svoj klub i Kloku. Ovaj mural je u njegovu čast i samo mali pokzatelj da će sećanje na njega živeti zauvek, rekla je za RINU Marija Arsenijević Blagojević.

Ona dodaje da su izradi murala su učestvovali ljudi koje je on voleo i koji su njega voleli a ideja je potekla od njegove najbolje prijateljice.

1 / 3 Foto: RINA/Ustupljene fotografije

- Za realizaciju sam bila zadužena ja uz veliku pomoć brojnih prijatelja. Najpre smo sredili ceo prostor oko terena i zgrade a potom i zid da bi mural mogao da se uradi, izbetonirano je ispred mirala u cilju da tu stavimo klupe, sto da bude momorijalni park u njegovu čast, tu će moći da se sedne, predahne i odmori“, rekla je Marija.

Ona ističe da je mural toliko dobro urađen da svako ko je zastao pored murala imao je osećaj da je Mine i dalje tu sa njima.

Podsećamo, Miladin je tradično nastradao u mestu Žabari u saobraćajnoj nezgodi koja se desila 10. jula 2023. godine.

Bonus video:

00:21

Mural posvećen Aleksandru Mitroviću u Beogradu

(Espreso/RINA/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.