Šokantan apel doktorke iz Doma zdravlja! Postavila ultimatum pacijentima: "Za pregled je neophodno da se..." (FOTO)
Dom zdravllja, Foto: Printscreen/Dom zdravlja Srpska Crnja

zar je dotle došlo?!

Šokantan apel doktorke iz Doma zdravlja! Postavila ultimatum pacijentima: "Za pregled je neophodno da se..." (FOTO)

Apel doktorke iz Doma zdravlja u Srbiji šokirao pacijente

Objavljeno:

Svake godine, sa dolaskom prvih vrućina, tema o sprečavanju znojenja i neprijatnih mirisa postaje neizbežna na javnim mestima kao što su autobusi, apoteke i supermarketi.

Međutim, nedavno se jedno upozorenje u jednom Domu zdravlja u Srbiji istaklo kao posebno neobično. Na šalteru je osvanuo papir na kome je velikim ćiriličnim slovima pisalo:

"Za pregled kod doktorke neophodno je da se okupate!!!"

Ova poruka, podeljena na društvenim mrežama od strane korisnika pod imenom "Chief Cochise", izazvala je znatiželju i raspravu među pacijentima i korisnicima na internetu.

Ovo neobično upozorenje naglašava važnost higijene i izazvalo je burnu reakciju, podsećajući sve na važnost održavanja čistoće, kako u zdravstvenim ustanovama tako i u svakodnevnom životu.

"Čekam da mi neko kaže da je ovo fora"

"Ovo da stoji na ulazu u svaki autobus, apoteku, menjačnicu, dragstor, supermarket i 'držite higijensko odstojanje minimum pola metra od drugih ljudi'", "Pitam pacijenta što nije oprao zube a on odgovora: 'Pa kupam se kad idem kod prave doktorke (ja sam stomatolog)", "Zar stvarno, dotle došlo. Sve očekujem da mi neko kaže da je u pitanju fora", "Ja sam jednom ušla u Dom zdravlja da vadim krv i bila sam trudna, taj miris koji sam tada osetila nisam nigde nikada. Možda čak ni u autobusu nije bilo tako. Nisam mogla da izdržim, prozori zatvoreni, WC mi nije ni pao na pamet, povratila sam napolju i otišla kući", glasili su samo neki od komentara.

Bonus video:

10:09

NE MOŽETE IMATI SIROMAŠNO DRUŠTVO I DOBRO ZDRAVSTVO Polemika lekara i pacijenata o stanju u našim BOLNICAMA I DOMOVIMA ZDRAVLJA

(Espreso / J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.