PAKAO SRPSKIH TURISTA, VOZILI SE U AUTOBUSU BEZ KLIME NA 40: Agencija prebacuje krivicu na vozača i obrnuto! VIDEO
Putnici, Foto: Printscreen/TikTok/petra2535

muke tokom putovanja

PAKAO SRPSKIH TURISTA, VOZILI SE U AUTOBUSU BEZ KLIME NA 40: Agencija prebacuje krivicu na vozača i obrnuto! VIDEO

Nekim putnicima organizam nije mogao da izdrži nenormalnu vrućinu, pa im je pozlilo

Objavljeno:

Putnicima iz Srbije preselo je putovanje i povratak iz Turske nakon letovanja. Naime, oni su se na 40 stepeni vraćali autobusom bez klime!

Nekim putnicima organizam nije mogao da izdrži nenormalnu vrućinu, pa im je pozlilo.

- Utisak sa putovanje preko Go2 travel agencije. Povratak iz Turske na plus 40 stepeni. Na snimku možete videti jednog od putnika koji pokušava da popravi klimu - navodi se u opisu videa koji je objavljen na nalogu pod nikom "Petra2535", napisala je jedna putnica.

@petra2535 Utisak sa putovanja preko Go2 travel agencije Povratak iz Turske bez klime na +40 stepeni Na snimku možete videti jednog od putnika koji pokušava da popravi klimu. (Horor) apartman smo napustili u 8:00 da bi nas autobus koji je ostavio turu pokupio bez klime. Na put od 20 sati toalet u autobusu nije radio takodje ni klima… Na naše žaljenje naš VODIČ je prebacio krivicu na vozače, a vozači na agenciju. Tražili smo da stanu jer je autobus ostajao bez vazduha, stali su nakon sat vremena našeg žaljenja. Pauze su bile minimalne a kada se jednom putniku slošilo VODIČ je rekao da ne postoji pumpa na koju bi mogli da stanemo, prošli smo pored tri pumpe ni na jednu se nije stalo… na kraju kada su videli da smo uporni i da devojci nije bolje stali su. #turska #horor #go2travelling #letovanje #2024 #leto #kusadasi #fyp #foryou ♬ original sound - Petra

Naime, na snimku se vidi kako nekoliko putnika pokušava da pomogne vozaču da popravi klimu.

Kako se može videti na snimku nekoliko putnika pokušavalo je da pomogne vozaču da poprave klimu.

- Horor! Apartman smo napustili u 8.00 da bi nas autobus koji je ostavio turu pokupio bez klime. Na put od 20 sati, toalet u autobusu takođe nije radio, kao ni klima - navela je ova putnica u opisu snimka.

Za ovaj incident je vodič agencije prebacio svu krivicu na vozača, dok je vozač krivicu prebacio na agenciju.

Kaže i da je nakon žalbi putnika vodič agencije prebacio krivicu na vozača, a vozač na agenciju.

- Tražili smo da stanu jer je autobus ostajao bez vazduha, stali su nakon sat vremena našeg žaljenja. Pauze su bile minimalne, a kada se jednom putniku slošilo vodič je rekao da ne postoji pumpa na koju bi mogli da stanemo, prošli smo pored tri pumpe, ni na jednu se nije stalo. Na kraju kada su videli da smo uporni i da devojci nije bolje stali su - napisala je ona.

Bonus video:

05:00

DRAMATIČNO UPOZORENJE PROFESORA MILOVANOVIĆA: Sredozemno more će nestati, kad se planeta bude umorila, NEĆE BITI NI NAS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.