BOLNE REČI MAME DEVOJČICE IZ SRBIJE KOJA JE PREMINULA NAKON OPERACIJE KRAJNIKA: "Uvek i zauvek naš mali anđeo"
Alija Jugović, Foto: Facebook Printscreen

TUGA

BOLNE REČI MAME DEVOJČICE IZ SRBIJE KOJA JE PREMINULA NAKON OPERACIJE KRAJNIKA: "Uvek i zauvek naš mali anđeo"

U nedelju uveče hitno su je odvezli u istu bolnicu jer je u međuvremenu dobila groznicu i simptome nalik gripu

Objavljeno:

Trogodišnja Alija Jugović preminula je u Australiji samo nedelju dana nakon operacije krajnika. Devojčica je razvila simptome slične gripu, a lekari su je pustili kući bez dodatnih pregleda. Devojčica je preminula pre dva dana.

Nekoliko sati nakon što je devojčica otpuštena iz bolnice posle operacije krajnika, počele su komplikacije.

Prvi simptom bila groznica

U nedelju uveče hitno su je odvezli u istu bolnicu jer je u međuvremenu dobila groznicu i simptome nalik gripu. Mama i ona čekale su satima da ih doktor primi i pogleda.

Kad su konačno došle na red, lekar je kazao da dete ima grip i otpustio je kući. Sutradan rano ujutru, njeno stanje se naglo pogoršalo, probudila se sa teškim kašljem, a u međuvremenu je počela i da povraća krv.

Ukućani su pozvali hitnu pomoć koja je odmah po dolasku počela sa oživljavanjem, a do dolaska u bolnicu malena je već bila u komi. Nešto kasnije stavljena je i na aparate koji su je održavali u životu.

Potresne reči majke

Nakon Alijine smrti oglasila se i njena majka Džes, koja je potresnim rečima ispratila ćerku na večni počinak.

"Posle kratke, ali hrabre borbe, naša devojčica je u ranim jutarnjim satima dobila krila. Dok smo je čvrsto držali i sunce je počelo da izlazi, odlutala je na drugu stranu duge. Oblaci su se otvorili i duge su se videle blizu. Trebala si da budeš savršena za ovaj svet Alija, život nikada neće biti isti bez tebe. Ti si najlepša devojka koja je ikada kročila na ovu zemlju. Ništa od ovoga nije pošteno, nikada nije trebalo da bude ovako, ali nadam se da znaš koliko smo ponosni na tebe. Borila si se do samog kraja, ali vreme je da se odmoriš. Volimo te do meseca i nazad, uvek i zauvek naš mali anđeo", napisala je majka na Fejsbuku.

Bonus video:

02:30

FIZIJATAR OTKRIO KAKO SE NOVAK TAČNO POVREDIO! Dr Žarko Radović: Oporavak traje 3-4 nedelje, ali operacija MOŽE SVE DA PROMENI

(Espreso / Blic / Jelena Stefanović / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.