"Možda ne želi da je nađe": Srbi masovno gube burme u Grčkoj, komentari na mrežama pršte (foto)
Pefkohori, Foto: Profimedia, Printscreen

šta se ovo zbiva?

"Možda ne želi da je nađe": Srbi masovno gube burme u Grčkoj, komentari na mrežama pršte (foto)

Ovaj fenomen gubitka burmi možda je posledica opuštenog letnjeg raspoloženja, ali i dalje izaziva smeh i zanimljive priče među turistima

Objavljeno: 13:58h

Svake godine, srpski turisti u Grčkoj suočavaju se sa neobičnim fenomenom – gubitkom burmi, najčešće muških. Ovaj problem postaje gotovo tradicionalan deo letnjih priča.

Jedan gospodin je u Fejsbuk grupi "Grčka Info" objavio da je pronašao burmu u Polihronu, na kojoj je ugravirano ime i datum venčanja. "Neka se javi vlasnik-ca. Nakon provere, biće vraćena!" – napisao je.

Ova objava izazvala je mnoštvo šaljivih komentara. "Možda vlasnik/ca ne želi da je nađe," našalio se jedan korisnik. Među komentarima se javila i žena koja je izgubila burmu, ali je ustanovljeno da to ipak nije njena. "Burma je sigurno muška, jer ima ugraviran datum. Čisto kao podsetnik," glasio je jedan od komentara.

Grčka
Grčkafoto: GRČKA INFO / SCREENSHOT

Jedna gospođa je u svom komentaru konstatovala da je sezona izgubljenih burmi zvanično otvorena, čime je ovaj problem postao predmet šala i diskusija među turistima.

Ovaj fenomen gubitka burmi možda je posledica opuštenog letnjeg raspoloženja, ali i dalje izaziva smeh i zanimljive priče među turistima.

Bonus video:

00:11

KRIJE MUŽA KO ZMIJA NOGE! Topalkova Helena udala se usred nedelje, a sad pokazala SKUPOCENE BURME od belog zlata

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.