TERORISTIČKI NAPAD U BEOGRADU: Treba li da se plašimo zbog terorizma?
Usijanje, Foto: Kurir

KURIR TV

TERORISTIČKI NAPAD U BEOGRADU: Treba li da se plašimo zbog terorizma?

U toku je intenzivna istraga o pozadini nedavnog terorističkog napada, koji je izveo izvesni Miloš Žujević

Objavljeno: 16:00h

U Srbiji je trenutno na snazi crveni nivo pretnje od terorizma, što znači da su sve jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova u najvišem stepenu pripravnosti. U toku je intenzivna istraga o pozadini nedavnog terorističkog napada, koji je izveo izvesni Miloš Žujević, član ekstremističkog vehabijskog pokreta, pucajući na žandarma MUP ispred ambasade Izraela u Beogradu.

O tome ko su vehabisti, ko su osobe koje promene veru i postanu ekstremisti, koliko smo zaista bezbedni, kako nas država štiti od takvih ekstremista i šta sve podrazumeva crveni nivo pretnje od terorizma večeras ću da razgovaram sa Goranom Radosavljevićem bivšim generalom srpske policije i jednim od prvih komandira srpske specijalne policije - Žandarmerije, profesorom na Fakultetu političkih nauka Časlavom Koprivicom i Draganom Simeunovićem direktorom akademije za nacionalnu bezbednost pri Bezbednosno informativnoj agenciji.

Gosti Usijanja:

Goran Radosavljević - Guri, bivši general srpske policije i jedan od prvih komandira srpske specijalne policije - Žandarmerije

Časlav Koprivica, profesor na Fakultetu političkih nauka

Dragan Simeunović, direktor akademije za nacionalnu bezbednost pri Bezbednosno informativnoj agenciji

Urednik i voditelj: Slaviša Veselinović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.