OGLASILI SE IZ ER SRBIJE: I danas kasne letovi na aerodromu, evo šta je RAZLOG
Er Srbija, Foto: RINA

NAJNOVIJE

OGLASILI SE IZ ER SRBIJE: I danas kasne letovi na aerodromu, evo šta je RAZLOG

Prema informacijama koje je srpska nacionalna avio-kompanija dobila od nadležnih službi aerodroma u Antaliji, ovakvo stanje bi trebalo da potraje do kraja letnje sezone

Objavljeno: 18:13h

Nakon što su i danas kasnili letovi na aerodromu u Antaliji, oglasila se Er Srbija i objasnila o čemu je reč.

- Zbog opsežnih infrastrukturnih radova koji se obavljaju na aerodromu u Antaliji u Turskoj u cilju velikog proširenja aerodroma, ograničeni su kapaciteti za sletanje aviona i ujedno je izuzetno usporeno zemaljsko opsluživanje. Zbog toga će u narednom periodu dolaziti do određenih odstupanja od planiranog reda letenja svih avio-kompanija koje lete do Antalije, uključujući i Er Srbiju, koja tokom letnjih meseci obavlja veoma intenzivan čarter-saobraćaj do te popularne turske destinacije. Samo tokom današnjeg dana (nedelja, 30. jun 2024. godine), veliki broj kompanija zabeležio je kašnjenja od dva do četiri časa - naveli su iz Er Srbije.

Er Srbija
Er Srbijafoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

Prema informacijama koje je srpska nacionalna avio-kompanija dobila od nadležnih službi aerodroma u Antaliji, ovakvo stanje bi trebalo da potraje do kraja letnje sezone.

- Er Srbija na dnevnom nivou prilagođava vremena polaska raspoloživim kapacitetima aerodroma u Antaliji i u neprekidnoj je komunikaciji sa partnerskim turističkim agencijama koji su zakupci kapaciteta na čarter-letovima srpske nacionalne avio-kompanije, da bi se prevoz putnika odvijao na najefikasniji mogući način - zaključili su iz Er Srbije.

Bonus video:

02:28

DRAMATIČNI VIDEO S FRANKFURTSKOG AERODROMA: Potop, haos, ludnica, kasne letovi! Na ulici gejzir, na pisti jezero, u zgradi bujica!

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.