"PA OVO JE BUKVALNO ALAN FORD": Sveštenik testirao električni trotinet na groblju, pa izazvao pometnju na mrežama!
pop na trotinetu, Foto: TWITTER/POSKUPELEPLJUGE / SCREENSHOT

praktično pre svega

"PA OVO JE BUKVALNO ALAN FORD": Sveštenik testirao električni trotinet na groblju, pa izazvao pometnju na mrežama!

Ovu scenu tviteraši su komentarisali na razne načine

Objavljeno:

Snimak koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama lako bi mogao da se smesti u rubriku "verovali ili ne", a sve zbog ponašanja jednog pravoslavnog sveštenika, odnosno onoga što radi na groblju.

U mantiji, sa krstom oko vrata i tašnom u ruci, jedan sveštenik je odlučio da se zabavi i isproba električni trotinet nekoliko krugova po groblju i - ne, nije scena iz stripa ili komičnog skeča, već živa istina.

Na njemu se lepo vidi sveštenik dok po stazi tik uz grobove vozi električni trotinet i koliko mu se vožnja svidela govori i komentar koji je dao pred kraj snimka.

"A? Moram ovo kupiti za parohiju", govori pop kroz smeh.

Ovu scenu tviteraši su komentarisali na razne načine.

"Na parastose i sahrane srpski popovi idu trotinetom! Zlo i naopako vreme došlo... Popovima su toliko pare udarile u glavu da ne znaju više gde teraju", "Da l' registruju ovi iz SPC trotinete ili im je i to dž? Zna li se šta", "Ovo je bizar na toliko nivoa!", glasili su neki od komentara.

Odavno je poznato da je narodu nemoguće ugoditi, pa da je sveštenik snimljen u BMW-u ili "audiju" može se tek naslutiti kakve bi komentare čitali, a ovako deluje čak i simpatično da i sveštena lica, po pravilu uvek ozbiljna i svedena, vidimo u svakodnevnim situacijama.

Shvatajući da je video snimak zabavnog karaktera, a i sveštenik samo čovek od krvi i mesa, ostali korisnici su iskoristili priliku da se zabave i podele šaljive komentare na račun snimka.

"Elektro pop", "Ove godine svećenje vodice neće da kasni", "Nije tu nešto gust saobraćaj, ne treba im nalepnica, a tek kad krenu da se spuštaju dronovima to će biti "štogod", "Po propisima mora da ima kacigu i fluorescentni prsluk", "Sajber-pop", "Pa ovo je bukvalno Alan Ford", "Otac Trotinetije?!", pisali su tviteraši.

"Dobro, pop se zeza. Nit je njegov trotinet, nit ima razloga da ga prozivamo", zaključio je neko na kraju.

Bonus video:

01:26

VOZIO TROTINET NA AUTO-PUTU, MORAJU BITI SVESNI SVOJE ULOGE Koković žestoko osudio: Ovo su kazne u izmenjenom zakonu!

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.