PRVO SUNCE, A ONDA OBRT: Evo kada počinju pljuskovi, TEMPERATURA i do 36 stepeni
Kiša, Foto: Nenad Kostić

vremenska prognoza

PRVO SUNCE, A ONDA OBRT: Evo kada počinju pljuskovi, TEMPERATURA i do 36 stepeni

Danas će u Beogradu biti pretežno sunčano tokom prepodneva, a očekuje se naoblačenje popodne

Objavljeno:

Danas nas očekuje malo niža i prijatnija temperatura u odnosu na subotu, pogotovo na krajnjem severu zemlje. Tokom dana sunčani periodi i nestabilno uz jači razvoj oblaka sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Moguća je pojava lokalnih nepogoda praćenih gradom.

Vetar slab severnih pravaca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 23°C, a maksimalna od 30°C na severu do 36°C na jugu Srbije. Uveče je moguća pojava kiše i pljuskova na severu i istoku. Temperatura u 22h od 18°C do 26°C.

Danas će u Beogradu biti pretežno sunčano tokom prepodneva, a očekuje se naoblačenje popodne. Vetar će biti umeren, severozapadni. Temperatura od 23 do 32 °C, a onda – još jedna tropska noć.

U Vojvodini se očekuje niža i prijatnija temperatura u odnosu na subotu, pogotovo na severu Vojvodine.

Tokom dana sunčani periodi i nestabilno uz jači razvoj oblaka sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom popodne. Moguća je pojava lokalnih nepogoda praćenih gradom. Vetar slab severnih pravaca.

Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 18°C do 22°C, a maksimalna od 30°C na severu do 33°C na jugu Vojvodine. Uveče je moguća pojava kiše i pljuskova, posebno na severu. Temperatura u 22h od 18°C do 23°C.

Bonus video:

03:13

VREME JOŠ NIJE UŠLO U SVOJU NAJOPASNIJU FAZU Nada Macura savetuje: Ovako se zaštitite od NESTABILNIH temperatura i sunčanice

(Espreso/Sat televizija/Danubeogradu.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.