CEO ČAČAK PRIČA O MALOM MILOŠU: Obišao komšiju ni ne sluteći ŠTA ĆE DA ZATEKNE, njegov potez JE ODUŠEVIO SRBIJU!
Hitna pomoć, Foto: RINA

bravo!

CEO ČAČAK PRIČA O MALOM MILOŠU: Obišao komšiju ni ne sluteći ŠTA ĆE DA ZATEKNE, njegov potez JE ODUŠEVIO SRBIJU!

Dečak po imenu Miloš iz Ćačka zatekao komšiju koji je bio u teškom stanju, pozvao Hitnu pomoć i bio uz komšiju sve vreme dok mu nije bilo bolje

Objavljeno: 22:22h

Jednom Čačaninu u poodmaklim godinama, je danas pozlilo. Starac trenutno živi sam, a po potrebi su ga posećivale komšije, tačnije dečak Miloš i njegovi roditelji. Miloš je i danas u više navrata obišao starca, koji se od jutros nije osećao najbolje. Kako se saznaje, obe porodice žive u zgradi u blizini OŠ "Milica Pavlović" u Čačku.

- Ekipa Hitne pomoći je u stanu pored pacijenta zatekla i dečaka, koji je i pozvao pomoć. Najpre su mislili da je u pitanju unuk, tek kasnije kada su saznali da je mladić komšija, koji nije želeo da napusti starca dok se ne uveri da je on dobro - rekli su nam na Internom odeljenju Opšte bolnice u Čačku.

Kada su starca izneli iz stana, dečak je sa ekipom Hitne pomoći došao do bolnice.

Po prijemu na odeljenje starac je medicinski zbrinut, ali je dečak ostao da čeka u hodniku, javljao se na telefon svojim roditeljima i rodbini svog komšije koje je sve vreme obaveštavao šta se zbiva.

U bolnicu je došao u šorcu i papučama, upravo onako kako se zatekao kod kuće, ne sluteći da će deo dana provesti u čekaonici internog odeljenja.

Dok je čekao majku, dečak je sve vreme zvao druga Dušana, da javi profesoru praktične nastave da će on danas kasniti na prvi čas. Miloš je inače učenik prve godine Srednje mašinsko-saobraćajne škole" u Čačku.

Bonus video:

00:09

Krvav dečko sedi pored smrskanog automobila, odmah sam prileteo u pomoć: Flip je heroj iz Čačka koji se našao na licu mesta udesa na autoputu

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.