NAŠA DANICA DIPLOMIRALA, PA AMERIMA POKAZALA TRI PRSTA! Svaka čast CARICE - Srbijo, BUDI PONOSNA! (VIDEO)
Danica, Foto: Printscreen/TikTok/kdyn130

svaka čast!

NAŠA DANICA DIPLOMIRALA, PA AMERIMA POKAZALA TRI PRSTA! Svaka čast CARICE - Srbijo, BUDI PONOSNA! (VIDEO)

Danica je na TikToku objavila video i svojim pratiocima približila ovu ceremoniju u Americi koju je većina do sada gledala samo na filmovima i u serijama

Objavljeno: 14:25h

Danica, devojka iz Srbije mukotrpno je studirala i diplomirala na medicinskom fakultetu u Sjedinjenim Američkim Državama. Odmah se pohvalila na Tiktoku kako izgleda ceremonija dodele diploma u Americi. Ali, kada je kročila na binu ogrnuta zastavom Srbije, ponosno je istakla i predstavila svoje poreklo.

Danica je bila obučena u odoru tipičnu za američke fakultete i imala je prepoznatljivu kapu sa kićankom na glavi. Ono što ju je izdvajalo od drugih bila je srpska zastava koju je stavila oko vrata.

"Ovako je izgledala ta moja uniforma za diplomiranje i verovatno se pitate: 'Danice, zašto imaš srpsku zastavu oko vrata?'. To je zato što sam imala opciju da to naručim kao internacionalni student," ispričala je Danica u svom video snimku.

Dalje, ona je objasnila kako su svi studenti čekali da ceremonija počne, a kada je počela, došli su profesori, oni su se povukli sa strane i ceremonija je krenula.

"Kada sam dobila diplomu, rekla sam sebi: 'Danice, pokaži tri prsta'! I kao što možete da vidite, to sam i uradila, jer ako već srbujem sa ovom zastavom, da srbujem barem na maksimum. Tako da sam bila najveći patriota ikada," pojasnila je Danica.

Mnogi Srbi su joj čestitali u komentarima: "Svaka čast, carice", "Tako se to radi, devojko", "Bravo".

Bonus video:

08:29

KOLIKO TO SRBI TREBA DA BUDU TIHI I NEDIVLJIVI, DA SE REGION NE UZNEMIRI? Sagovornici Kurir televizije: Deklaracija nije PRETNJA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.