RAPO I VUJO IZ ČAČKA MUČE ISTU MUKU: Konobare nigde ne mogu da nađu, pa napravili nešto o ČEMU SRBIJA BRUJI (FOTO)
Vujo i Rapo, Foto: RINA

za sve postoji rešenje

RAPO I VUJO IZ ČAČKA MUČE ISTU MUKU: Konobare nigde ne mogu da nađu, pa napravili nešto o ČEMU SRBIJA BRUJI (FOTO)

Rapo i Vujo rade jedan kod drugog u lokalu, tako u nedostatku konobara imaju bar jedan slobodan dan

Objavljeno:

Neverovatna kolegijalna priča stiže iz Čačka gde su kafedžija Vujo i ugostitelj Rapo napravili neobičan dogovor. U situaciji kada jako teško mogu da nađu konobare, oni su prinuđeni da sami rade u svojim lokalima svih sedam dana u nedelji. Ipak, za ovu situaciju pronašli su rešenje.

- Teško je naći radnike, konobare i zbog toga smo prinuđeni da svakodnevno radimo u svojim ugostiteljskim objektima i da nemamo ni jedan slobodan dan. A onda smo seli, moj komšija Rapo koji ima isti problem i ja i dogovrili se da jedan dan radim ja kod njega, da bi on bio slobodan, a drugi dan on kod mene kako bih ja bio tada slobodan”, rekao je za RINU Vujo.

Ova dvojica Čačana najbolji su primer da između ugostitelja ne mora uvek da postoji samo i isključivo rivalitet, već da i te kako mogu dobro da sarađuju i druže se.

Čačak
Čačakfoto: Rina

- Ovo što smo se dogovorili je zaista odlična stvar. Ne možemo da zatvorimo jedan dan lokal kako bi odmarali, ali ne možemo ni da radimo svaki dan, dodaje Vujo.

Inače, i Rapo i Vujo su poznati čačanski ugostitelji koji rade dugi niz godina. Rapo je vrstan pečenjar iz Trbušana, dok je Vujo njegov komšija kafedžija iz prigradskog naselja Lugovi.

Bonus video:

02:45

KONOBARI TRLJAJU RUKE ZBOG NAJAVE O OBAVEZNOM BAKŠIŠU! Evo zbog čega je ta namera dobra, kao i šta kažu građani ANKETA

(Espreso / Rina / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.