NASMEJANOM HEROJU VUKU JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ: Udružimo snage za njegovo zdravlje!
Vuk Petković - apel za pomoć, Foto: FONDACIJA – humanost bez granica

219 na 2407

NASMEJANOM HEROJU VUKU JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ: Udružimo snage za njegovo zdravlje!

Sredstva su potrebna za fizikalne terapije, logopedsko defektološke tretmane, rehabilitacije, operacije u inostranstvu, preglede, analize, medicinske aparate i opremu, suplemente, lekove, kao i za troškove puta i smeštaja

Objavljeno: 12:07h

Vuk Petković (2019.) iz Dobanovaca je drugo dete iz blizanačke trudnoće. Rođen je prevremeno u 33. nedelji, hitnim carskim rezom. U prvom satu po rođenju dolazi do teškog opšteg stanja. Ostao je bez kiseonika i dobio je neonatalne konvulzije. Intubiran je tri puta u roku od sedam dana i tada je mozak usled gubitka kiseonika pretrpeo velika oštećenja bele mase, čime je narušen rad motornih funkcija.

Dijagnostikovan mu je najteži oblik cerebralne paralize – spastična kvadriplegija, astma i još drugih deset dijagnoza, koje je Vuk uspeo da pobedi. Vuk je veseo, jedan nasmejan u živahan dečak, borac i heroj, koji se svakodnevno bori da stane na svoje noge.

Sredstva su potrebna za fizikalne terapije, logopedsko defektološke tretmane, rehabilitacije, operacije u inostranstvu, preglede, analize, medicinske aparate i opremu, suplemente, lekove, kao i za troškove puta i smeštaja.

Vuk Petković - apel za pomoć
Vuk Petković - apel za pomoćfoto: FONDACIJA – humanost bez granica

Ovim putem molimo sve ljude dobre volje da pomognu Vuku da prohoda, tako što će preko Fondacije – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 219 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu da se izvrše i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS poruka imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Vuku!

SMS: 219 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001919505-36

Devizni račun: 160-6000001920034-98

Vuk Petković
Vuk Petkovićfoto: FONDACIJA – humanost bez granica

IBAN: RS35160600000192003498

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Online donacije: E-doniraj, PayPal

(Espreso/V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.