VELIKI SVESRPSKI SABOR U SUBOTU NA KURIR TELEVIZIJI
Specijal, Foto: Promo

KURIR SPECIJAL – JEDINSTVO: SRBIJA I SRPSKA U ODBRANI NACIONALNIH INTERESA

VELIKI SVESRPSKI SABOR U SUBOTU NA KURIR TELEVIZIJI

Gledajte specijalni program Kurir televizije „Jedinstvo: Srbija i Srpska u odbrani nacionalnih interesa“ u subotu, 6. juna, od 16 časova!

Objavljeno:

Jedinstvo naroda Republike Srbije i Republike Srpske neupitno je i večno. Zbog te činjenice u subotu, 8. juna, s početkom u 16 časova biće organizovan Veliki svesrpski sabor u Beogradu, koji će okupiti nekoliko hiljada ljudi iz Srbije i Republike Srpske.

Ovaj događaj, koji zavređuje posebnu pažnju jer predstavlja potvrdu jedinstva, nastavka saradnje i jačanja povezanosti uz dobrosusedske odnose, prenosiće i Kurir televizija. Sabor će biti događaj koji bi trebalo da unapredi očuvanje kulture sećanja sa obe strane Drine. Tim povodom pripremili smo za naše gledaoce specijalnu emisiju s početkom u 16 časova pod nazivom „Jedinstvo: Srbija i Srpska u odbrani nacionalnih interesa“. Uz prenos samog događaja, u studiju naše televizije uz voditeljku Silviju Slamnig biće i brojni relevantni gosti. Vrhunska analitika i komentari gostiju u studiju, kao i uključenja reportera s lica mesta, od kojih će stizati informacije iz minuta u minut, pružiće vam potpuni uvid u sam tok događaja, kao i njegov širi značaj.

Dan počinje molebanom u Hramu Svetog Save, nastavlja se susretima predsednika vlada, ali i privrednika, predstavnika različitih udruženja, kulturnih institucija Srbije i Republike Srpske.

Planirana je zajednička sednica dve vlade. Na predstojećem Velikom svesrpskom saboru biće predstavljena deklaracija, koju bi nakon toga trebalo da usvoje skupštine Srbije i Republike Srpske. U toj deklaraciji biće opisana aktuelna situacija sa srpskim narodom gde god on živi, ali i budući koraci.

Veliki svesrpski sabor biće prilika da se prvi put na jednom mestu okupe gotovo svi folklorni ansambli Srbije i Republike Srpske. Oko 2.500 igrača iz čak 48 kulturno-umetničkih društava pokazaće splet srpskih narodnih igara na beogradskom Trgu republike. Osim u glavnom gradu, programi su planirani širom Srbije.

Ovaj specijal vodiće Silvija Slamnig.

Gledajte specijalni program Kurir televizije „Jedinstvo: Srbija i Srpska u odbrani nacionalnih interesa“ u subotu, 6. juna, od 16 časova!

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.