"PA TI PRIČAŠ SRPSKI?!" Dušan radi kao stjuard, a sada je otkrio najluđu situaciju u kojoj je bio (VIDEO)
Dušan, Foto: SAKICDUSAN / TIKTOK

ZAMALO HAOS

"PA TI PRIČAŠ SRPSKI?!" Dušan radi kao stjuard, a sada je otkrio najluđu situaciju u kojoj je bio (VIDEO)

Dušan je na svom TikTok profilu "sakicdusan" ispričao neprijatnu situaciju iz aviona

Objavljeno: 13:46h

Radeći posao stjuarda, jedan momak iz Srbije po imenu Dušan otkrio je da je video "sve i svašta" po avionu, međutim, ono što ga je nedavno snašlo dok je putovao kao običan putnik priznaje do sada nije video.

Dušan je na svom TikTok profilu "sakicdusan" ispričao neprijatnu situaciju iz aviona koja mu se desila sa ženskom nepoznatom osobom za koju se na kraju ispostavilo da priča srpski. Međutim, iako je smatrao da će činjenica da su iz iste zemlje popraviti stvari, desilo se nešto sasvim suprotno.

"Pre par dana sam bio putnik na letu i bukvalno malo je falilo da jednoj likuši, kokoški otkinem sva perja s glave... Sedište mi je bilo na samom početku do prozora. Ja došao do mesta, i tu devojka priča na telefon na ruskom. Pošto ne pričam ruski, kažem joj na engleskom da li mogu da sednem. Međutim, ona me tada hladno pogledala i nastavila da priča. Ja stojim gledam u nju i kada je videla da sam još tu, ona meni: 'No english'. Bukvalno je besno to rekla", objasnio je on.

Tada se kaže, nasmejao pošto mu nije bilo jasno kako da joj stavi do znanja da želi da sedne na svoje mesto, pa je počeo da joj objašnjava rukama. Ali njoj i dalje nije ništa bilo jasno.

"Pa ti pričaš srpski?"

Međutim, baš kada je hteo da poludi, devojka se oglasila i svojim rečima ga šokirala.

"I sad, ona je na telefonu sa svakim pričala na ruskom ali u jednom trenutku kaže: 'E, hajde kaži mu ne pričam engleski ne razumem šta mi priča'. Ja u šoku, pitam: Pa ti pričaš srpski?!'. Tada joj na našem kažem da ustane i da se pomeri, ali mi ona odgovara da na tim sedištima sedi sama... Kad sam joj rekao da je moje sedište do prozora, ona mi je tražila da vidi kartu! Haha, šta ti imaš meni da gledaš kartu čoveče, ustani da sednem!" objašnjava on, te dodaje da je tek iz trećeg puta uspeo da je natera da se pomeri kako bi on seo.

Tu se njihovo "obračunavanje" nije završilo, tj. postalo je još gore.

"Pošto nisam mogao da ćutim, pitam ja nju je l' je ikad putovala avionom ili bilo kojim prevozom, valjda zna kako sve ide, kakvo je bre to ponašanje? Kad će ona meni: 'U izvini gospodine'. Ja ništa tu iskuliram, uzimam slušalice da stavim kako bih se smirio kad će ona meni opet: 'Ajde stavi te slušalice i ćuti tu'.

Tada se ona okrene ka drugima i glasno reče: 'Svaki put kad putuješ nađu se neke ovakve budale'. Ja poludeo, samo sam joj rekao da tako nešto može da kaže majci koja ju je vaspitala a ne meni i onda stavio slušalice", objasnio je Dušan na kraju.

Bonus video:

01:20

PUTNICI U AVIONU NISU BILI SVESNI DA GLEDAJU PREDSTAVU: Šok na BG aerodromu, stjuardesa držala FILOZOFSKO predavanje 2

(Espreso/Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.