AMERIKANKA DOŠLA U SRBIJU KOD VERENIKA, PA OSTALA U ŠOKU: Njegovi roditelji je odveli na ručak, OVO NIJE OČEKIVALA
Amerikanka Ven, Foto: Printscreen/Tiktok/WYNNETAGE

sprska snajka

AMERIKANKA DOŠLA U SRBIJU KOD VERENIKA, PA OSTALA U ŠOKU: Njegovi roditelji je odveli na ručak, OVO NIJE OČEKIVALA

Amerikanka po imenu Ven, koja uskoro planira da se uda za jednog Srbina, posetila je nedavno Srbiju i njegovu porodicu u Beogradu i priznala šta ju je to najviše šokiralo kod našeg naroda.

Objavljeno:

Ven, devojka iz Amerike koja će uskoro postati srpska snajka, na svom TikTok profilu objavila je video pod nazivom "živela Srbija" gde je objasnila zašto je ostala bez teksta kada su je roditelji njenog verenika odveli na ručak.

"Ja sam sada u Srbiji, Beogradu, u poseti roditeljima mog verenika i mogu li reći da su Srbi pokidali kada se radi o ručku! Ručak kod njih podrazumeva gomilu pića i 'nepristojne' količine hrane. Otac i maćeha mog verenika su penzioneri i izveli su nas u restoran", rekla je ona pa na trenutak zastala i pokazala fotografiju ručka koji ju je ostavio bez reči.

"Kako funkcionišete nakon ovoliko hrane?"

Ako pitate nas Srbe, na fotografiji se nalazi najnormalnije količine teletine, krompira, salata, vina i rakije, međutim Amerikanka je i dalje bila jako začuđena.

"Pogledajte ovo, ovo je ručak?! Imali smo teletinu, krompire, kajmak, tu su i šargarepe i takođe imamo salate. I to ne jednu, svi smo imali po jednu salatu i svoj hleb. A da, nisam spomenula, imali smo i rakiju... OK, znači ovo je ručak! I ono što je fascinantno jeste da smo svu ovu količinu nas četvoro pojeli. Otišlo je sve za kratko vreme.

Bila sam u fazonu kako ovi ljudi sve ovo jedu i budu funkcionalni ceo dan? Bukvalno sam pala u nesvest. Nije bilo tih cigareta koje bi me povratile od ovolike količine teletine. Srbi su jednostavno skontali šta znači hrana!" zaključila je ona i rekla da je u Beogradu pored teletine po prvi put probala i meso od konja koje ju je takođe apsolutno oduševilo.

"Ne brini, rakija to sve sagori"

Srbi su joj se javili u komentarima i objasnili zašto je to tako:

"Haha sad si me nasmejala, to je sve zdravo, ne brini", "E sad znaš kako je biti u Srbiji", "Draga moja uživaj jer je sve to organsko. Sve što jedeš su čisti proteini i vlakna.. OK možda malo kajmak i hleb odskaču ali rakija pomaže da se to sagori", "Čekaj, nešto ne valja, gde su supa i prebranac?", šalili su se oni u komentarima.

Bonus video:

19:43

CENTRALNI DNEVNIK 01.06.2024.

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.