POGLEDAJTE SAMO OVE REFLEKSE! Vladica podelio snimak kako hvata zmije, JEDNU STAVIO U DŽEP (VIDEO)
Vladica Stanković, Foto: Facebook

WOW!

POGLEDAJTE SAMO OVE REFLEKSE! Vladica podelio snimak kako hvata zmije, JEDNU STAVIO U DŽEP (VIDEO)

Vladica je snimak objavio na svom profilu

Objavljeno:

Hvatač zmija Vladica Stanković ovih dana ima pune ruke posla budući da je već uveliko nastupio period koje zmije obožavaju. Nekoliko dana unazad Telegraf piše o raznim slučajevima i susretima naših čitalaca sa zmijama, a danas je na Instagram profilu svog Udruženja "Poskok" Vladica prikazao kako izgled jedan njegov uobičajeni dan.

Naime, on je prikazao svojim pratiocima kako teče akcija pretraživanja dvorišta i koja su to mesta na kojim bi ove životinje mogle da se "ušuškaju".

Pronašao je prilično dugačku zmiju koja se u jednom dvorištu skrivala ispod ploča. Verovatno joj je tu bilo najprijatnije jer je poznato da zmije traže topla mesta.

Vladica je podigao ploču i golim rukma zgrabio zmiju, međutim ono što je usledilo bio je prilično iznenađujuće.

Nakon što je obavio posao i ulovio zmiju, Vladica se vratio do svog parkiranog skutera i razmišljao gde bi mogao da stavi životinju kako bi je prevezao. Ono što je neobično je da je izbor je pao na njegov džep. Vladica je pažljivo obmotao zmiju i "spakovao" u svoj džep od pantalona, a potom seo na svoj motor i odvezao se.

Zmija pravo u džep. Kad nemaš gde, snađi se - napisao je on ispod snimka.

Kako je ranije govoreći za Telegraf objasnio, zmije čekaju porast temperature. Njih sunce namamljuje i tada izlaze kako bi se zagrejale. To je proces pripreme za burmaciju.

Podsetimo, džinovska zmija nasmrt je preplašila i Slavicu iz Novog Sada, a kako je objasnila za Telegraf.rs ugledala ju je slučajno i to u jednoj gajbici sa sadnicama u svom dvorištu. Na svu sreću imala je svog vernog prijatelja koji ju je "odbranio" i hrabrno se izborio sa smijom.

Bonus video:

14:36

POPODNEVNI DNEVNIK 01.06.2024.

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.