KURIR TELEVIZIJA NAJGLEDANIJA KABLOVSKA TELEVIZIJA!
Kurir televizija, Foto: Kurir

Publika prepoznala kvalitet

KURIR TELEVIZIJA NAJGLEDANIJA KABLOVSKA TELEVIZIJA!

Program je zasnovan prevashodno na informativnim i zabavnim sadržajima, koje ste vi, pokazujući svoje poverenje i lojalnost, prepoznali kao svoj izbor

Objavljeno:

U utorak, 28.maja, Kurir televizija je, prema podacima o merenju gledanosti agencije Nielsen, bila najgledanija kablovska televizija na svim kablovskim mrežama preko kojih se emituje. Publika je prepoznala kvalitet programa naše televizije i kontinuirani trud i napor koji ulažemo kako bismo rasli iz dana u dan, sa ciljem isporučivanja što kvalitetnijeg televizijskog programa.

Kurir televizija postoji već četiri godine. Od pokretanja do danas, trudili smo se da obogaćujemo svoj program i svoje sadržaje. Program je zasnovan prevashodno na informativnim i zabavnim sadržajima, koje ste vi, pokazujući svoje poverenje i lojalnost, prepoznali kao svoj izbor. Naša urednička politika vodi se motivom da našim gledaocima uvek ponudimo pravovremene i proverene informacije (kroz dnevnike i brze vesti), zanimljive sadržaje, atraktivne i intrigantne priče, relevantne i renomirane sagovornike, kao i pažljivo biran filmski i serijski program, sa naglaskom na domaćim serijama koje ste voleli, ali i onima koje do sada niste imali priliku da gledate (trenutno možete da gledate, između ostalog, „Bolji život“, „Ranjenog orla“, „Junake našeg doba“, „Prsten sudbine“). Ono što, takođe, ističemo kao kvalitativnu prednost su emisije sa voditeljima, koje proizvodimo i emitujemo svakodnevno, ili na nedeljnom nivou- „Redakcija“, „Usijanje“, „Puls Srbije“, „NI 5 NI 6“, „Crna hronika“, „Crveni karton“, „dIVan show“, „Sa Žikom po Srbiji“.

Vaš odgovor na naš program, koji nas je učinio najgledanijom televizijom u toku jučerašnjeg dana, velika nam je nagrada, ali i motiv da nastavimo da stvaramo program po vašoj meri.

Hvala što ste nas učinili najgledanijim, budite i dalje uz nas!

Hvala na poverenju!

(Espreso/ Promo/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.