Sigurnost i komfor za vašu porodicu u novom stambenom kompleksu u srcu Zemuna
Foto: Promo

promo

Sigurnost i komfor za vašu porodicu u novom stambenom kompleksu u srcu Zemuna

Prostor u kojem živite oblikuje vaš svakodnevni život, a BluePoint Residences nudi prostrane, moderno opremljene stanove

Objavljeno:

U potrazi ste za mestom gde će vaša porodica uživati u miru, sigurnosti i udobnosti? BluePoint Residences je stambeno-poslovni kompleks koji nudi savršeno rešenje za savremeni porodični život. Smešten u mirnom delu Zemuna, na raskrsnici dobro poznatih ulica, ovaj kompleks iza kog stoji renomirani arhitektonski biro Bureau Cube kombinuje funkcionalnost, vrhunski dizajn i moderan način života, omogućavajući vam da uživate u svakom trenutku provedenom u vašem novom domu.

Sigurnost na prvom mestu

BluePoint Residences je dizajniran s posebnim akcentom na sigurnost vašeg doma i porodice. Svaka od tri postojeće lamele poseduje elegantan hol sa recepcijom, što garantuje kontrolisan ulaz i dodatnu sigurnost za stanare. Recepcija ne samo da pruža prijatan doček, već je osmišljena da vas zaštiti od neovlašćenog pristupa, čineći vaš svakodnevni život bezbrižnijim. Uz to, kompleks je projektovan po najvišim standardima protivpožarne zaštite, a podzemne garaže, sa ukupno 348 parking mesta, uključuju i 16 prilagođenih za osobe sa invaliditetom, dodatno osiguravaju maksimalnu bezbednost i pristupačnost za sve korisnike.

Komfor prilagođen savremenom načinu života

Prostor u kojem živite oblikuje vaš svakodnevni život, a BluePoint Residences nudi prostrane, moderno opremljene stanove koji zadovoljavaju svakodnevne potrebe jedne savremene porodice. U lameli A, B i V, na raspolaganju stoji ukupno 275 stambenih jedinica, pažljivo dizajniranih kako bi svaki član porodice imao svoj kutak za opuštanje i uživanje. Od moderno opremljenih i dizajniranih kuhinja, koje su srce svakog doma i mesto okupljanja tokom porodičnih ručkova, do prostranih spavaćih soba i svetlih dnevnih boravaka, stanovi u ovom kompleksu odišu funkcionalnošću i svetski popularnom quiet luxury estetikom.

1 / 6 Foto: Promo

Sve tri lamele su pozicionirane tako da obezbeđuju maksimalnu privatnost, ali i dobru povezanost sa okolinom. Lamela A, sa svojih 37 stanova, pruža intimnu atmosferu, dok lamele B i V, sa većim brojem stanova i zajedničkim podzemnim garažama, nude više mogućnosti za porodične, ali i radne aktivnosti nudeći prostrane poslovne prostore u prizemlju radi veće vidljivosti i lakše pristupačnosti. Svaki stan poseduje široke terase, savršene za opuštanje nakon dugog dana, sa pogledom na pažljivo uređene zelene površine unutar kompleksa.

Zelene oaze i zajednički prostori za druženje

Vaša porodica neće samo uživati unutar četiri zida. BluePoint Residences kao koncept osmišljen je tako da nudi pažljivo osmišljene zelene površine, parkove i igrališta, gde možete provoditi kvalitetno vreme sa decom i komšijama. Ove zelene oaze donose vam dašak prirode, bez napuštanja urbanog gradskog okruženja. Pored toga, ograđena igrališta unutar kompleksa pružaju deci prostor za igru i druženje, dok vi možete biti bezbrižni znajući da su u sigurnom okruženju.

Idealna lokacija za savršen balans između posla i života

Jedna od glavnih prednosti BluePoint Residences kompleksa je izvanredna lokacija. Smešten u blizini raznih sadržaja, pruža vam lakoću života. Bilo da je u pitanju škola, vrtić, prodavnica ili javni prevoz, sve što vam je potrebno nalazi se na dohvat ruke. Blizina zemunske pijace, supermarketa i keja uz Dunav čini svakodnevne aktivnosti ispunjenijim, dok vas neposredna blizina sa glavnim gradskim saobraćajnicama povezuje sa svim delovima Beograda.

Za poslovne ljude, BluePoint Residences nudi poslovne prostore strateški pozicionirane na prizemlju lamela, idealne za maloprodaju, kancelarije ili uslužne delatnosti. Ovi prostori pružaju vašem biznisu odličnu vidljivost i pristupačnost, dok istovremeno omogućavaju jednostavno balansiranje između poslovnih obaveza i porodičnog života.

BluePoint Residences nije samo stambeni kompleks, već mesto gde vaša porodica može graditi bezbrižan i kvalitetan život. Ovaj kompleks nudi jedinstvenu kombinaciju komfora, luksuza i funkcionalnosti.

Izaberite BluePoint Residences i odaberite pravu lokaciju koja će postati vaš pravi porodični dom!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.