VELIKA AKCIJA ČIŠĆENJA STAROG GRADA: Zajedno za čistiju okolinu, svi su pozvani da se pridruže (VIDEO)
Opština Stari grad, Foto: Stari grad

priključite se akciji

VELIKA AKCIJA ČIŠĆENJA STAROG GRADA: Zajedno za čistiju okolinu, svi su pozvani da se pridruže (VIDEO)

Akcija je počela danas u 7:00 časova

Objavljeno:

Gradska opština Stari grad danas je započela prvu u nizu akciju čišćenja, sa željom da preraste u redovnu aktivnost održavanja čistoće i reda na ovoj opštini.

Ove ulice su srce našeg Starog grada – to su ulice kojima svakodnevno šetamo, idemo na posao, vodimo decu u vrtić, školu i parkić. Zato je važno da ih očistimo i redovno održavamo - ZAJEDNO!

Akcija je počela danas u 7:00 časova. Okupljanje je u Knez Mihailovoj ulici broj 7, tačnije kod Ruskog cara. Čisti se potez od Palate Albanija do Rajićeve i od Vasine do Topličinog venca i Kralja Petra.

Građani, ugostitelji, trgovci – svi su pozvani da se pridruže! Ne samo da ćemo zajednički očistiti ulice, već ćemo razgovarati sa vlasnicima ugostiteljskih objekata i trgovinskih radnji o načinima kako da unapredimo čistoću i red u našoj opštini.

Kao deo ove inicijative, opština će obavestiti građane o planovima za postavljanje dodatnih kontejnera i novih đubrijera na ključnim mestima, kako bi Stari grad bio mesto koje ostaje čisto uprkos velikom broju turista i posetilaca.

Ovo je samo prvi korak – ne stajemo dok Stari grad ne postane najčistiji deo Beograda. Svi zajedno, za čist Stari grad. Ovo je prilika da zajedno učinimo Stari grad još lepšim i čistijim, ali i da ukažemo na probleme koje možemo zajednički rešiti. Akcija temeljnog čišćenja će trajati ukupno četiri dana, od 14.10. do 18.10.

Akciju organizuju Gradska opština Stari grad, JKP Gradska čistoća i JKP Zelenilo

Bonus video:

02:00

MI SMO SLIKA BEOGRADA SVAKOM TURISTI, ZATO OVO RADIMO Predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović započeo akciju čišćenja centralnog dela glavnog grada

(Espreso / Pripremila: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.