Pazite ako idete u centar Beograda: Od večeras dolazi do izmena linija gradskog prevoza
Gradski prevoz, ilustracija, Foto: Beograd.rs

obratite pažnju

Pazite ako idete u centar Beograda: Od večeras dolazi do izmena linija gradskog prevoza

Radovi na delu Dečanske, između ulica Trg Nikole Pašića i Nušićeve podrazumevaju zatvaranje saobraćajne trake u smeru prema Terazijskom tunelu

Objavljeno:

Pojedine linije gradskog prevoza kretaće se izmenjenim trasama zbog radova na vodovodnoj mreži u Dečanskoj ulici u centru Beograda, a radovi će trajati večeras od 22 sata, do subote u 14 sati, saopštio je gradski Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi na delu Dečanske, između ulica Trg Nikole Pašića i Nušićeve podrazumevaju zatvaranje saobraćajne trake u smeru prema Terazijskom tunelu, navodi se u saopštenju koje je preneo Beoinfo.

Linije 24, 37, 44, 37N, 56N i 511N u smeru ka Trgu republike kretaće se ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Terazije, Kolarčeva, Trg republike i dalje redovno.

Autobus
Autobusfoto: Beoinfo

Linija 58 u smeru ka Pančevačkom mostu kretaće se ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Terazije, Kolarčeva, Trg republike (kroz terminus), Bulevar despota Stefana i dalje redovno.

Kada je u pitanju linija EKO 1, ona će se u smeru ka Novom Beogradu kretati ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Terazije, Kolarčeva, Trg republike, Makedonska, Dečanska, Terazijski tunel i dalje redovno.

Bonus video:

04:16

BRZE VESTI 11.10.2024

(Espreso/Beta/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.