Snimak malog psa rasplakao celu Srbiju: Miljenika Zemunaca nije bilo danima, a sada je ponovo na ulici! (VIDEO)
Pas sa lutkom, Foto: Printscreen/Facebook/IZGUBLJENI I NADJENI LJUBIMCI U BEOGRADU

tumara deponijom

Snimak malog psa rasplakao celu Srbiju: Miljenika Zemunaca nije bilo danima, a sada je ponovo na ulici! (VIDEO)

U tom čekanju, na sreću, bivaju primećeni od strane naših sugrađana, ljubitelja životinja, koji se trude da im pomognu i pronađu dom kakav zaslužuju

Objavljeno:

Nemali broj odbačenih pasa tumara ulicama Beograda, ošamućeni od vrućine, u potrazi su za hranom, zaklonom i svežom vodom, a istina je da svi oni samo čekaju - društvo, nekoga ko će ih povesti kući, pružiti im dom i malo ljubavi.

U tom čekanju, na sreću, bivaju primećeni od strane naših sugrađana, ljubitelja životinja, koji se trude da im pomognu i pronađu dom kakav zaslužuju.

Sličnu sudbinu ima i mali crni pas koji je živeo u nehigijenskom naselju kod okretnice autobusa 74 i 75. Uhranjen i čist, navodno vlasnički pas čiji gazda živi u obližnjem naselju, zapravo je bio miljenik celog kraja, a jedino društvo mu je bila odbačena dečja igračka, lutka sa deponije.

Fotografije i video snimci ovog mališana dok se igra sa svojom lutkom, objavljeni su u Fejsbuk grupi "Izgubljeni i nađeni ljubimci u Beogradu", a kada je autorka objava o njemu prestala da ga sreće, ponadala se da je pronašao svoj dom.

"Nema ga već 4 dana. "Gazde" su ga tražile i nema ga nigde. Iskreno se nadam da ga je neko uzeo i volela bih samo da znam gde je", napisala je ona tada.

I taman kada je postalo izvesno da je crni psić dočekao najsrećniji epilog priče, ponovo je viđen na ulici, ovaj put u drugom delu naselja.

Pas je uhranjen i čist i pretpostavlja se da ga je neko uzeo, ali se najverovatnije predomislio, navodi se u najnovijoj objavi.

Ovaj mališan, nažalost, više nema lutku koja mu je pravila društvo, ali još uvek čeka svoje ljude koji će ga spasiti sa ulice.

Bonus video:

03:56

NIKADA NIJE KRIV PAS, VEĆ ISKLJUČIVO VLASNIK Advokatica Fondacije Levijatan o napadu pitbula koji je usmrtio ukućanina

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.