Beograđanka podelila neprijatno iskustvo: "Muvao me lik koji je imao trudnu devojku, pravi ste bednici!"
Foto: Tamara Trajković

haos

Beograđanka podelila neprijatno iskustvo: "Muvao me lik koji je imao trudnu devojku, pravi ste bednici!"

Da stvar bude gora, on je u periodu kada joj se udvarao imao devojku koja je bila trudna

Objavljeno:

Iako je zavođenje jedna jako lepa stvar u muško-ženskim odnosima, vrlo često se dešava da devojke širom Srbije dožive i neprijatna iskustva tokom udvaranja.

Tako je jedna tviterašica "Dunja Donatelo" podelila svoje "neprijatno iskustvo" koje je imala sa jednim čovekom koji joj je godinama slao ljubavne poruke.

Da stvar bude gora, on je u periodu kada joj se udvarao imao devojku koja je bila trudna!

"Lik objavljuje da je postao ćale, pa sam samo ušla u poruke da vidim kad mi je pisao i da li mu je tad devojka bila trudna i jeste, znači oca vam bednog je?em više", napisala je ova tviterašica.

Na njen tvit nadovezale su se i ostale devojke koje su takoše podelila svoja gorka iskustva sa pripadnicima jačeg pola.

"Lagano… ima ženu i decu pa hoće da se vidimo… sretnem drugog u kafiću (igrom slučaja od ranije se znamo) kreće da me muva, kači sliku sa mora sa devojkom pre neki dan, ima još 518 primera, bednici najbedniji", napisala je druga tviterašica.

"Nije to ništa - ja sam jednom što je krio da mu je ta neka trudna/da uopšte postoji osoba/i na kraju da su dobili dete čestitala na rođenja a odgovor nije bio "hvala" nego "nadam se da to ne menja naš odnos" (muvao).", napisala je još jedna tviterašica.

Bilo je i onih primera u kojima žena prima poruke od nepoznatog muškarca iako zna da je ona u braku.

"Meni je jedan lik iz Sarajeva pisao od 2010.-2015., uglavnom sam ga kulirala, nekad odgovarala iz dosade. Smarao je svaki put kad se napije, muziku šalje gluposti… Ja se udala 2015. i stavila sliku i sa bebom i on u fazonu - ja ih imam 3! Zadnje 2 i napravio u tom periodu kad je pisao stalno. A uvek je govorio da nije oženjen.", napisala je.

Kakva ste sva iskustva imale sa udvaranjima? Pišite nam u komentarima!

Bonus video:

01:56

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.