"Imam sreću da radim samo sa bogatim ženama": Šokantna objava šminkerke iz Beograda, "razapeli" na je na mrežama
Šminka, Foto: Filip Plavčić

skandal

"Imam sreću da radim samo sa bogatim ženama": Šokantna objava šminkerke iz Beograda, "razapeli" na je na mrežama

Beogradska šminkerka objavila koliko košta ulepšavanje kod nje, pa odgovorom razbesnela ljude

Objavljeno:

Lepota danas ima svoju cenu, svaka žena mesečno odvaja određenu sumu za negu lica ili tela, ali, da li su sada neke spremne da za jedan dan ovde je 100 evra?!

Visoke cene šminkanja nisu ništa novo u svetu nege i lepote, a kako i same Srpkinje vole da izgledaju lepo i doterano kada idu na neke specijalne događaje, moraće da iz džepa izvade barem 100 evra - zaključujući po objavi poznate profesionalne šminkerke iz Srbije.

Novom cenom dobila više mušterija

Ona se godinama bavi šminkanjem, a usput ima i jako otvoren odnos sa internet zajednicom i često odgovara na pitanja koja joj postave, kao što je to sada bio slučaj: "Da li ti manje klijenata dolazi od kada si digla cene?"

Glasilo je pitanje koje joj je neko postavio, na šta je Srpkinja imala izričit odgovor koji se i nije baš dopao Tviter (X) zajednici.

- Ne, potražnja je ista ako ne i veća jer cena diktira klijentelu, a u Beogradu ima izuzetno puno bogatih žena. Ja imam tu sreću da radim samo sa uspešnim, bogatim, obrazovanim i negovanim ženama. Dream job - napisala je ona na kraju zajedno sa emotikonom koji ide uz tu konotaciju.

Ovaj njen odgovor je objavila na Instagram storiju, a neko je našao za shodno da to zabeleži i prenese dalje na mreže.

Objava šminkerke
Objava šminkerkefoto: Printscreen/Instagram

Vređali je zato što je imala "arogantan" odgovor

Tako je osoba pod imenom Marija, na Tviteru (X) objavila ovu fotografiju sa komentarom: "Za sve smo sami krivi"

To je mnoge ispod navelo da se nadovežu na ono što je napisano u objavi, ali za ovu profesionalnu šminkerku nisu imali baš lepu reč.

- Koliko ružno i arogantno zvuči ovaj odgovor. A one manje uspešne i bogate da ni ne pokušavaju da zakažu kod nje? Sama je sebe ukanalila ovim odgovorom - nadovezala se jedna korisnica, ali ni sama Marija koja je objavila ovu njenu fotografiju se nije zaustavila na davanju komentara.

Iako su cene na globalnom nivou porasle, mnogima je i dalje neprihvatljivo da potroše ogromnu svotu novca samo za jedan dan, no svakako ima i onih koji bi rado odvojili novac samo radi lepote.

Bonus video:

00:21

MUKAMA JE KRAJ! Šminkerka otkriva 4 greške koje se najčešće prave i zbog kojih ne dobijamo ZADIVLJUJUĆI efekat AJLAJNERA! (VIDEO)

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.