DIRLJIVA SLIKA IZ VOZA RAZNEŽILA MNOGE: Ljubav se ne gasi godinama, ovaj par je DOKAZ! (VIDEO)
Bračni par, Foto: Printscreen/TikTok/Dnevna doza Beograda

zar nije divno?

DIRLJIVA SLIKA IZ VOZA RAZNEŽILA MNOGE: Ljubav se ne gasi godinama, ovaj par je DOKAZ! (VIDEO)

Ako sumnjate u pravu ljubav, obavezno je pogledajte

Objavljeno:

Fotografija koja je zabeležena u vozu na Novom Beogradu razgalila je mnoga srca. Na njoj je jedan stariji par koji vidno uživa u putu u povratku kući.

Oni su osvojili simpatije mnogih, a fotografija se velikom brzinom proširila društvenim mrežama.

Danas u vozu na Novom Beogradu. Vraćaju se verovatno sa odmora, zagrljeni. Svaka čast gospodinu! Tako se to radi. Momci, učite od najboljih - navodi se u opisu fotografije koja je objavljena na stranici "Dnevna doza Beograda".

Na fotografiji se mogu videti zagrljeni baka i deka. Deka je baku prigrlio uz sebe, dok je ona uživala u njegovom zagrljaju, vožnji i pogledu kroz prozor. Verovatno prepoznajući ljubav i podršku među njima, ljudi nisu ostali imuni na ovaj prizor.

- On jeste gospodin i svaka mu čast na gestu, ali budite sigurni da je gospođa zaslužila takav zagrljaj. Zasluge obostrane - navodi se u jednom od komentara.

- Gledam sliku, a u glavi mi pesma Dragana Stojnića- Jedan čovek i jedna žena - napisao je neko.

- I momci i devojke da uče, ne samo jedni, da bi momci bili dobri, treba da imaju prema kome da budu. Svakako retko divna slika - nizali su se komentari.

- Kako je divno ovo videti nažalost danasnji muskarci ili neće ili ne umeju da pokažu ovakvu paznju, a pažnja je svima potrebna i muskarcima i ženama. Postali smo previše hladni, a tako malo nam treba - zaključio je neko.

Bonus video:

01:56

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

(Espreso/Telegraf.rs/N.S./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.