DELOVI DVE BEOGRADSKE OPŠTINE OD PONOĆI DO SUTRA POPODNE BEZ VODE! Evo koje su se ulice našle na SPISKU
Foto: Profimedia

VAŽNO ZA BEOGRAĐANE

DELOVI DVE BEOGRADSKE OPŠTINE OD PONOĆI DO SUTRA POPODNE BEZ VODE! Evo koje su se ulice našle na SPISKU

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

Objavljeno:

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Zemunu i Novom Beogradu, stanovnici tih beogradskih opština imaće umanjen pritisak i prekid u vodosnabdevanju večeras od ponoći do srede, 26. juna do 18 sati, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Bez vode će biti ulice i naselja: Vojni put 1, Vojni put 2, Altina, Nova Galenika, Naselje za pripadnike službi bezbednosti, Industrijska zona, potrošači i naselja uz Batajnički drum, Industrijska zona, preneo je gradski sajt Beoinfo.

Vodu neće imati ni potrošači uz auto-put za Novi Sad, u Batajnici, Zemun polju, Šangaju, Busijama, Ugrinovcima, Plavim horizontima, uz deo auto-puta za Zagreb oko "Grmeča" i "Ikarbusa", kao ni Balanička, Megarska, Prekonoška i Radavačka ulica.

Umanjen pritisak i prekide u vodosnbdevanju imaće blok od pruge do Pupinovog mosta, Pregrevicom, Novogradskom, Đorđa Pantelića, Dr Nedeljka Ercegovca, Grmečkom, Lešnikovom, Orahovog lista i dela pruge do Ulice orahovog lista.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, dodaje se u saopštenju.

Iz "Vodovoda" su apelovali na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Bonus video:

03:42

VODA IZ MLADENOVCA NEKADA JE BILA POZNATA U ČITAVOJ EVROPI! Žika Nikolić donosi zanimljve o gradu kroz koji je išao ORJENT EKSPRES

(Espreso/ Beta/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.