OVAJ STAN NA ZVEZDARI IMA 49 KVADRATA, A PRODAJE SE ZA SMEŠNO MALE PARE: Svi se pitaju u čemu je štos (VIDEO)
Stan, Foto: Printscreen / Društvene mreže

CENE

OVAJ STAN NA ZVEZDARI IMA 49 KVADRATA, A PRODAJE SE ZA SMEŠNO MALE PARE: Svi se pitaju u čemu je štos (VIDEO)

Stan od 49 metara kvadratnih oglašen je na prodaju

Objavljeno: 13:05h

Svima je dobro poznato da cene nekretnina neprestano rastu. Kvadrat je u poslednjih par godina skoro duplo porastao, pa i nije čudno kada nas oglas u kojem se po povoljnoj ceni nudi stan, šokira.

Jedan takav oglas objavljen je na društvenoj mreži X. Stan od 49 metara kvadratnih oglašen je na prodaju. Mnogi su se zapitali u čemu je "fora"?

- Stan u Beogradu od 49 metara kvadratnih oglašen je na prodaju po ceni od 54.000 evra. U opisu objave stoji da se stan nalazi na Zvezdari, na trećem spratu u zgradi sa liftom. Stan je nov, ima veliku spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, trpezariju, kuhinju i hodnik.

RGZ indeks cena stanova veći za 4,74

RGZ indeks cena stanova za Republiku Srbiju u prvom tromesečju 2024. iznosi 160,49 što predstavlja rast cena stanova od 4,74 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

U poređenju sa četvrtim tromesečjem 2023. cene stanova u Srbiji su zabeležile blagi rast od 0,78 odsto.

Ovaj porast cena kvadrata u odnosu na prošlu godinu i umeren tromesečni rast ukazuju da tržište nekretnina ostaje stabilno i bez velikih fluktuacija, što je pozitivan znak za ekonomiju i investitore, navedeno je na sajtu Republičkog geodetskog zavoda

Bonus video:

02:39

STANOVI SU ISTO KAO I ROBA NA PIJACI, ILI ĆEŠ MANJE JESTI ILI PRESKOČITI Kurir istražuje: Zašto je broj stambenih kredita U PADU

(Espreso / Blic / Anica Jelovac / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.