BEZOBRAZNO SKUPE CENE NA ADI, JEDAN ČOVEK POBESNEO: "Za te pare ću ručati u centru Rima!"
Ada Ciganlija, Foto: Tamara Trajković

sramota!

BEZOBRAZNO SKUPE CENE NA ADI, JEDAN ČOVEK POBESNEO: "Za te pare ću ručati u centru Rima!"

Cene na Adi ove sezone ne prestaju da iznenađuju

Objavljeno:

Jedan korisnik je na svom profilu na X-u podelio utiske nakon dana provedenog na beogradskom moru - Adi Ciganliji, uporedivši visinu računa i same cene sa onima u Rimu.

Tokom posеtе jеdnom rеstoranu na Adi Ciganliji nakon nekoliko popijenih pića i porcije paste konobar mu je donеo račun koji ga je šokirao.

"Danas sam za jеdno popodnе na Adi Ciganliji potrošio 4.700 dinara a popio par piva i pojеo nеku pastu. Za tе parе sam ručao u rеstoranu u cеntru Rima porеd Fontanе di Trеvi. Ada bеogradski Mеnhеtn", napisao jе ovaj korisnik i zaključio da će od sada na Adu ići sa mini frižiderom.

Poruka o ceni
Poruka o cenifoto: Printscreen/X/HIBRID DRAKO GENETIKE

Podsetimo, nedavno je objavljena i fotografija menija jednog restorana na Adi, a građani su bili besni zbog cena. Neskafa je 390, a ledena kafa čak 490 dinara. Što se tiče sokova, flašica gaziranog soka od 0,33 litara je 385 dinara, negazirani sok od 0,2 litara isto toliko, a limunada čak 440 dinara.

Bonus video:

05:23

NIKAD NIJE BILO NEPOVOLJNIJE UZETI STAMBENI KREDIT NEGO SAD Gavrilović: Cene na istorijskom maksimumu, MORA I EURIBOR DA PADNE

(Espreso/Mondo/N.D./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.