ULICE BEOGRADA PROHODNE, A NA OVIM MESTIMA SE SAMO STVARAJU GUŽVE: U jednoj od NAJPROMETNIJIH ulica SVI STOJE!
Gužve u Beogradu, Foto: Printscreen/NAXI kamere

petak i jutarnji špic

ULICE BEOGRADA PROHODNE, A NA OVIM MESTIMA SE SAMO STVARAJU GUŽVE: U jednoj od NAJPROMETNIJIH ulica SVI STOJE!

Iako je većina mostova prohodna, vozači se suočavaju sa sporijim kretanjem vozila zbog pojačanog saobraćaja

Objavljeno: 08:16h

Ulice Beograda su uglavnom prohodne, ali gde se stvara gužva, kratko traje. Na mostovima se vozila kreću malo sporije zbog pojačanog saobraćajnog intenziteta. Na Pančevačkom mostu se beleži veća gužva ka Beogradu, dok je na Autokomandi standardni zastoj, ali brzo se prolazi.

Na Pančevačkom mostu primećena je veća gužva u smeru ka Beogradu. Saobraćaj se usporio zbog povećanog broja vozila, što može prouzrokovati duže putovanje ka glavnom gradu.

U Nemanjinoj ulici primećena je velika gužva, što može izazvati zastoje i duža čekanja za vozače koji prolaze kroz taj deo grada. Iako je većina mostova prohodna, vozači se suočavaju sa sporijim kretanjem vozila zbog pojačanog saobraćaja. Ova situacija može uticati na vreme putovanja i zahteva dodatni oprez prilikom vožnje.

1 / 9 Foto: Printscreen/NAXI kamere

Zbog završetka školske godine i početka letnjeg raspusta za učenike osnovnih škola, danas i narednih dana na svim važnijim putnim pravcima u zemlji očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Bonus video:

00:59

AKO VAM UKRADU AUTO, OSIGURANJE VAM VRAĆA PUN IZNOS AMSS savetuje za gužve na granicama: Građani moraju da urade OVO pre puta

(Espreso / Republika / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.